跳至
[深水埗區] 美孚roller 班

首頁

尾頁

大宅

想問美孚有無roller 學?

珍珠宮

rainbow123456 發表於 18-6-29 16:16
想問美孚有無roller 學?

我們自學 歡迎其他小朋友一齊呀!
有7,6,5,4 歲, 仲有兩個大人。
有興趣嗎?
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

禁止訪問

大宅

Tititiffany 發表於 18-8-12 10:18
還有興趣學嗎?我覺得兩個小朋友的教練教得好好,我家兩小入左港隊,間中會去外國比賽,有興趣我PM 你!
...

我有興趣呀!可以pm資料嗎?

大宅

貓頭雀 發表於 18-7-23 10:32
我們自學 歡迎其他小朋友一齊呀!
有7,6,5,4 歲, 仲有兩個大人。
有興趣嗎?

我小朋友6歲,剛學咗幾堂暑期班,而家學完,佢好有興趣想繼續玩,但未揾到附近有得學,可以一齊玩嗎?但其實阿媽我唔識的

珍珠宮

ka@bb 發表於 18-8-15 11:28
我小朋友6歲,剛學咗幾堂暑期班,而家學完,佢好有興趣想繼續玩,但未揾到附近有得學,可以一齊玩嗎?但其 ...

一齊啦,我們是幾個小朋友一齊邊玩邊學。 我地係星期五晚架,如果時間方便,你可以來看看啊!

多些小朋友大家都無咁悶
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)

珍珠宮

ka@bb 發表於 18-8-15 11:28
我小朋友6歲,剛學咗幾堂暑期班,而家學完,佢好有興趣想繼續玩,但未揾到附近有得學,可以一齊玩嗎?但其 ...

阿媽我都唔識架 係啲爸爸教咋 我一係唔出現,如果出現都只會坐埋一邊吹風扇

大宅

貓頭雀 發表於 18-8-15 14:59
一齊啦,我們是幾個小朋友一齊邊玩邊學。 我地係星期五晚架,如果時間方便,你可以來看看啊!

...

好呀好呀!你地星期五幾點?會喺咩位置?

珍珠宮

ka@bb 發表於 18-8-15 15:11
好呀好呀!你地星期五幾點?會喺咩位置?

荔枝角公園,即係嶺南之風上面有個roller .場架!
木球場果邊。
星期五晚八點,落雨就會取消

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至