親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主

我收唔到klook email, 但都打左去銀行換卡了。thanks 樓主。

男爵府

醒目開學勳章

cathy913 發表於 18-6-30 18:48
Klook 自己有講,不是我惡意攻擊

https://www.klook.com/zh-HK/news/announcement

樓主,我都冇收到klook email, 我見klook 段聲明話用手機程式訂既訂戶係不受影響的。
我響呢段時間都有用手機程式訂過野,唔知係咪咁所以klook 唔send email 比我。

珍珠宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

多謝提醒,嗰段期間我係klook訂過好多次野票,亦都收到klook通知可能被盗用email,真擔心及無奈!

男爵府

多謝提醒 我都收到EMAIL !

男爵府

好媽媽勳章

annann246 發表於 18-7-1 17:38
多謝提醒,嗰段期間我係klook訂過好多次野票,亦都收到klook通知可能被盗用email,真擔心及無奈! ...

我收到email. 星期六我張咭真係被盜用了。晚上有3字頭電話打來又被標示為廣告咪唔聽,順手見到有未看sms. 嘩有幾個過數sms. 有USSD .EURO. 仲有印度貨幣。於是立刻call back 3字頭建行的信用咭授權中心。即刻凍結張咭。已簽咗成萬元了!希望查過是盜用不用我找數啦。

珍珠宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

jencheng 發表於 18-7-10 11:56
我收到email. 星期六我張咭真係被盜用了。晚上有3字頭電話打來又被標示為廣告咪唔聽,順手見到有未看sms. ...
希望klook和銀行會負責啦!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

jencheng 發表於 18-7-10 11:56
我收到email. 星期六我張咭真係被盜用了。晚上有3字頭電話打來又被標示為廣告咪唔聽,順手見到有未看sms. ...

你6月底無即時轉卡?

男爵府

好媽媽勳章

ahmama 發表於 18-7-10 21:22
你6月底無即時轉卡?

冇呀,見email話potential. 吸取教訓,下次都係換咭穏陣

侯爵府

cathy913 發表於 18-6-30 10:01
FWD.......

前幾天我發現我的信用卡被盜刷2萬多元,我馬上打給信用卡公司確認,結果真的被盜刷,而且盜刷 ...

多謝提醒

首頁

尾頁

跳至