自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

最多5日,有媽咪同工人姐姐一齊睇住好放心,再長就唔捨得喇。

子爵府

vivibabyvivi 發表於 18-7-1 13:10
最多5日,有媽咪同工人姐姐一齊睇住好放心,再長就唔捨得喇。
小朋友有幾小先~~~

如果唔小,可能佢想"你地"去玩耐啲添,我個中學就係咁諗

大宅

回覆樓主:

應該都係一個禮拜之內,平時成日話佢難湊但係唸到放低佢出去旅行個心又羅羅亂

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

最長5日, 一個中學, 一個高小, 始終唔想放低太耐, 好掛心

珍珠宮

畀面勳章

Koala_Chu 發表於 18-7-1 14:24
最長5日, 一個中學, 一個高小, 始終唔想放低太耐, 好掛心

有人湊小朋友嘛

象牙宮

一日都唔會,一齊去。

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆樓主

我無乜母愛,去旅行唔會掛住仔女,仲會覺得好free, 最長只係去過10日,次次旅行last day都好失落,返屋企又要對住仔女,好厭煩

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

我舊年試過5日....仔10歲...老公睇....
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

natachiu 發表於 18-7-1 14:38

有人湊小朋友嘛

親, 好耐冇見你上 BK, 你好嗎?

大宅

回覆樓主

仔歲半時放低左兩個星期去旅行,麻麻睇住。

翡翠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

冇試過,BB階段冇去旅行,大個d就一斉去

大宅

回覆樓主

幾耐都得

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主

未試過,擺低一日都好掛住,五歲前未去過旅行
我要記得幸福......

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主

今次第一次,4日3夜,得姐姐睇住,都有少少擔心
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

仔仔歲幾時..試過掉低佢5日左右..
有太公太婆,公公婆婆一齊睇住...

之後就冇囉...一直都一齊去旅行...

今年被迫分開...
老爺發神經只帶孫去坐遊輪...
一早BOOK好晒機票,遊輪先同我地講...
我都係琴日由其中一個阿嫂口中先知幾點機幾點回港...
果個阿嫂重慘..我都叫一早知只有孫去..所以大人冇得去..
果個阿嫂以為我會去幫手睇小朋友的...
結果佢早2日先知我都唔去...只有一班小朋友跟阿爺去...
阿麻有同我呻..佢一個人點睇幾個細路..
佢又唔識英文...但阿爺係要只帶孫...
大家都冇得SAY

老公補鑊...即BOOK機票同我去沖繩..話難得機會2人世界..
其實佢知我同仔都嬲爆
安撫左我...等我去安撫仔仔要跟阿爺旅行

最後我同仔講..冇為同錢作對..
佢去歐洲自己買..反正阿爺比錢...見到圍巾同KITTY就買比我...
我去台灣日本都係買...今次老公講明佢全包
見到岩仔仔既我會幫佢買...
大家一齊買盡佢....

象牙宮

回覆樓主:

2星期,奶奶照顧我好放心

侯爵府

回覆樓主

2日1夜已經好掛心

男爵府

回覆樓主

歲半果時試過差唔多去3星期,婆婆幫手睇住,非常安心

珍珠宮

回覆樓主:

9日
幸福肥師奶

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

十日吧

首頁
12345...6

尾頁

跳至