自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

因為c6吸毒,已經好似個精神病人咁,凌晨周圍打電話比人,又成日疑心好重,明明冇發生過,佢就當系有,我同佢已分居,未簽紙,我想快啲搞掂簽紙,但佢一定吾肯,想搵證據做條件,之後同佢攤牌,私家偵探我吾知幾錢,做research搵大約價錢真系太貴,我負擔吾到,仲有咩辦法,太激進同佢講驚佢發起癲上黎搞到個女,可以點做

侯爵府

pandat 發表於 18-7-2 10:55
因為c6吸毒,已經好似個精神病人咁,凌晨周圍打電話比人,又成日疑心好重,明明冇發生過,佢就當系有,我同 ...

你親眼見到佢吸毒?
會唔會係精神問我題?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果佢精神有問題, 不如等時間到LA, 費事刺激到佢!!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

pandat 發表於 18-7-2 10:55
因為c6吸毒,已經好似個精神病人咁,凌晨周圍打電話比人,又成日疑心好重,明明冇發生過,佢就當系有,我同 ...

為有等二年分居期自動離婚啦,你最好部署下搬屋轉校,慢慢淡出,毒引真系好難戎,當事人又要家人金錢付出,真系一人染毒一家受罪

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

其實你如果肯定佢有吸毒,大約又知佢晚上就開始黎料,999報警,或寫罪惡郵柬舉報佢,差人自然上門,因佢吸開,屋企一定有放毒品啦,差人一搜屋,就算冇毒見佢神智不清都要入院驗尿,不過如果佢住公屋,搜倒唔知多過幾多克毒,會告佢藏毒,會比房屋署收返間屋。

男爵府

VickiC 發表於 18-7-2 11:07
你親眼見到佢吸毒?
會唔會係精神問我題?

佢認左,因為周圍問人借錢,佢啲朋友亦有打過比我話知佢有食可樂,仲食得好過份

男爵府

cy101 發表於 18-7-2 11:12
如果佢精神有問題, 不如等時間到LA, 費事刺激到佢!!!

本身我都系諗住拖,佢依家周圍同人講話系個老婆攞晒佢啲錢,事實系未分居前佢攞我錢,佢將所有野掉返轉講扮晒受害者,所以我想搵佢吸毒既證據stop佢再發癲

男爵府

angiehouse 發表於 18-7-2 11:32
為有等二年分居期自動離婚啦,你最好部署下搬屋轉校,慢慢淡出,毒引真系好難戎,當事人又要家人金錢付出 ...

佢屋企人已經借左幾十萬比佢,我亦已同佢分居,因為本身佢系住系我度,我系同我屋企人同住,我已經趕走左佢,佢依家周圍打比人話系個老婆攞晒佢啲錢,根本就系佢攞我既錢,我想盡快搵到證據stop佢發癲

男爵府

kc_01k 發表於 18-7-2 11:39
其實你如果肯定佢有吸毒,大約又知佢晚上就開始黎料,999報警,或寫罪惡郵柬舉報佢,差人自然上門,因佢吸 ...

根本吾知佢會系邊吸毒,佢仲要系做公務員咖,我都吾知佢點暪到咁耐吾出事,我同佢分開左住,媽難知佢行蹤,報警都要有實際地點證據先受理,黎緊個女要報小學,最驚佢發起癲上黎影響埋個女學校

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

pandat 發表於 18-7-2 12:49
根本吾知佢會系邊吸毒,佢仲要系做公務員咖,我都吾知佢點暪到咁耐吾出事,我同佢分開左住,媽難知佢行蹤 ...

搵啲佢唔熟,生口面朋友,昅一兩日應該知

珍珠宮

pandat 發表於 18-7-2 12:46
佢屋企人已經借左幾十萬比佢,我亦已同佢分居,因為本身佢系住系我度,我系同我屋企人同住,我已經趕走左 ...

好明白你,我有個女性朋友都系同你一樣case, 又支持過又勸過老公,戎完又食番,最慘系半夜吾洗瞓,成家比佢嘈住晒,又話我朋友勾佬,又成日問攞錢,話離婚又吾肯,日日打幾十個電話cool煲,最後我朋友要搬走仔女要轉校,吾比佢找到,唉,尼d真系無人幫到個男人,為有佢自愛,知道莫教人分妻,不過女既好慘,嫁錯郎重要吾知幾時可脫苦海

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

pandat 發表於 18-7-2 12:43
本身我都系諗住拖,佢依家周圍同人講話系個老婆攞晒佢啲錢,事實系未分居前佢攞我錢,佢將所有野掉返轉講 ...

我覺得佢喺朋友圈果名已臭晒(佢周圍借錢),就算佢唱你,d人都唔會信啦。

珍珠宮

pandat 發表於 18-7-2 12:49
根本吾知佢會系邊吸毒,佢仲要系做公務員咖,我都吾知佢點暪到咁耐吾出事,我同佢分開左住,媽難知佢行蹤 ...

舉報後,可能的佢入戎毒所幾個月,你地可能有幾個月清靜既,出來可能行為照舊

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

識人岩岩用過私家偵探(公司要跟舊員工)
4小時影相$3500

侯爵府

pandat 發表於 18-7-2 12:40
佢認左,因為周圍問人借錢,佢啲朋友亦有打過比我話知佢有食可樂,仲食得好過份
...

1個成年人咁唔自愛真係可惜,希望樓主你快d解決。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

佢係吸毒,實有毒品喺身,報警拉左佢

珍珠宮

BK Milk勳章

docomo 發表於 18-7-2 13:24
我覺得佢喺朋友圈果名已臭晒(佢周圍借錢),就算佢唱你,d人都唔會信啦。
...

係囉,根本無人會再信佢,唔洗怕

寶石宮

Angelice-BeBe 發表於 18-7-2 15:06
佢係吸毒,實有毒品喺身,報警拉左佢

長期吸毒,頭髮、體內也驗到

首頁

尾頁

跳至