自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

有次喺bk見到有位jm想搵栢靈頓公仔,執屋見到,唔知係咪jm搵嗰款,或者有無人想要??

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ChammyMAMA 發表於 18-7-2 13:45
有次喺bk見到有位jm想搵栢靈頓公仔,執屋見到,唔知係咪jm搵嗰款,或者有無人想要??

...

我都有印象~
希望果位媽媽見到啦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

up
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

...

無記錯個位jm好似已經買左新熊仔!但始終好想搵返之前個隻!

公爵府

2024勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-2 13:57
up

up

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

佢係想搵自己果一隻呀

珍珠宮

回覆樓主

寶石宮

2023年兔年勳章

...

希望Paddbear可以同熊仔重聚

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21466354

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Poyau 發表於 18-7-2 15:25

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2 ...

但係嗰樓主, 好似一段時間冇留言

寶石宮

2023年兔年勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-2 15:37
但係嗰樓主, 好似一段時間冇留言

兩個禮拜無留言

寶石宮

Poyau 發表於 18-7-2 15:58
兩個禮拜無留言

yes.
同埋應該係為咗搵熊仔而開嘅account, 希望未放棄,如果係放棄咗未必會再入

大宅

回覆樓主

樓主好好人呀 讚

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

幫推

瑪瑙宮

panandda 發表於 18-7-2 17:59
樓主好好人呀 讚

因為執屋見到,其實嗰時見到個post都諗起好似有,但唔肯定,今日終於搵到喇
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

寶石宮

2023年兔年勳章

ChammyMAMA 發表於 18-7-2 20:18
因為執屋見到,其實嗰時見到個post都諗起好似有,但唔肯定,今日終於搵到喇
...

樓主好有心
之前個po遺失咗應該係右二橙帽個隻
尋熊啟事內有聯絡電話

https://cdn.hk01.com/di/media/images/1389015/org/35ccd6a4de2e322da3a70564856d7a38.jpg/ty9Sc8O5Ygo-SyYu6QtOzR2KiurGz90QUPVJuVD1Sbk?v=w1440

https://www.hk01.com/%E7%86%B1%E7%88%86%E8%A9%B1%E9%A1%8C/181533/%E9%96%A8%E8%9C%9C%E7%86%8A-%E8%87%AA%E8%A3%BD%E5%B0%8B%E7%86%8A%E5%95%9F%E4%BA%8B%E8%B2%BC%E8%A1%97%E6%8B%9B-%E5%A5%B3%E5%A4%A7%E5%AD%B8%E7%94%9F%E6%80%A5%E5%B0%8B-%E4%BD%A2%E4%BF%82%E6%88%91%E7%8D%A8%E9%81%8A%E6%97%85%E4%BC%B4?utm_medium=Social&utm_source=fbpost_link&utm_campaign=hottopics

大宅

upp ..希望果位JM睇到

珍珠宮

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2 ...

我都舖去各群組試試先

瑪瑙宮

Poyau 發表於 18-7-2 21:40
樓主好有心
之前個po遺失咗應該係右二橙帽個隻
尋熊啟事內有聯絡電話

係喎,試下鑊屎佢先 不過報導話佢真係只想搵番自己嗰隻
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

寶石宮

2023年兔年勳章

ChammyMAMA 發表於 18-7-2 21:45
係喎,試下鑊屎佢先 不過報導話佢真係只想搵番自己嗰隻
...

希望成功 1x年前換 揾到孖生都唔易

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

我Whatsapp佢先

首頁

尾頁

跳至