夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Del

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

……

大宅

crystal媽咪 發表於 18-7-4 17:17
……

Del

別墅

回覆樓主

先問自己你可否原諒他?如果唔得的話也沒談論餘地了

大宅

alicebb112233 發表於 18-7-4 17:35
先問自己你可否原諒他?如果唔得的話也沒談論餘地了

不會原諒,但小朋友需要爸爸

翡翠宮

回覆樓主:

揾工

別墅

曉如1312 發表於 18-7-4 17:46
不會原諒,但小朋友需要爸爸

呢個世界很現實的…某些事情不能共存……
如果你話你不能原諒他的話咁你唯有讓小朋友去適應沒有爸爸的生活!你會不會嘗試接受?我也有呢個經歷過程很難接受 但是我老公不會放棄我同頭家!我覺得呢點也是很重要

大宅

alicebb112233 發表於 18-7-4 17:51
呢個世界很現實的…某些事情不能共存……
如果你話你不能原諒他的話咁你唯有讓小朋友去適應沒有爸爸的生 ...

Del

禁止訪問

子爵府

回覆樓主:

走。佢唔係一時失足,係厚顏無恥喎

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

曉如1312 發表於 18-7-4 17:27
找到證據,不得不認,未知有冇改過決心,因為爆鑊後話唔再聯絡唔再見,但第二天竟然又一齊去開房,再吵多 ...

咁我會選擇離開。就算佢要求一齊,我已接受唔到
不要從別人的嘴裡去認識我

別墅

曉如1312 發表於 18-7-4 17:57
他表面想要返個家,唔想離,但我怕佢同淫婦唔會斷

咁同他講要斷了個女人先可以返屋企
不然大家就此玩完

大宅

回覆樓主

點解樓主覺得小朋友不能沒有爸爸呢?大把小朋友都沒有爸爸,如小朋友知道爸爸有另一個女人,口聲聲話會離開,但第二日就去開房,咁樣你仲留戀,連誠意及悔意都沒有!

咁樣仲愛佢,唔係呀

伯爵府

曉如1312 發表於 18-7-4 16:45
假如有2個很小的小孩,自己沒有工作

其實佢個心都係個邊

男爵府

盡快為自己鋪好獨立之路, 外出找工作, 做好日後小孩的照顧安排, 否則沒路可走, 只得啞忍.

大宅

JessicaElla 發表於 18-7-5 10:47
盡快為自己鋪好獨立之路, 外出找工作, 做好日後小孩的照顧安排, 否則沒路可走, 只得啞忍. ...

救命賤得咁緊要簡值當你死既?點忍呀!我會掃个賤精出門口換鎖?樓主好好為自己打算再回頭我也不會要?想起也作嘔!

子爵府

回覆樓主

認完錯第二日即去開房,已經顯示左佢根本冇心改

樓主,你都係搵返工,有返經濟基礎。
你老公根本把口氹住你先,如果小三出招,你好大機會被離婚

伯爵府

回覆樓主

佢而家左右逢源不知幾爽,點會主動提離婚咁麻煩,又要諗兩個細路點安排,而家有你幫佢睇住屋企。乜都假,今時今日講離婚,都要睇自己有冇本事……快D揾工搞好自己嘅經濟先

大宅

回覆樓主

即使你離婚,小朋友都唔會無咗爸爸,只係爸爸媽媽唔再一齊住,生活方式會唔同咗,加油呀jm

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

其實系樓主不能無左老公,因為生活頓成問題。有個甘既老公,講真一定唔會再有身體接觸,感覺超dirty。

首頁

尾頁

跳至