潮流時尚

跳至
[其他] fb 代購 真假  

首頁

尾頁

侯爵府

appleyuen 發表於 19-5-29 00:01
原來呢間嘢都係賣假嘢 真係估佢唔到

但佢應該唔係賣假
我唔記得有冇記錯 佢定另一間
先落少少deposit 貨到收尾數

侯爵府

Lukeung 發表於 19-6-8 00:48
有無人知 pso lxxury , love mxx 啲袋真定假?

呢兩間應該係真

大宅

回覆樓主:

有冇用開信得過既代購介紹?

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

laumuichu 發表於 19-6-23 01:22
有冇用開信得過既代購介紹?

le meow meox 幾好,係真野

洋房

請問 Lovehoneybxxbxx 有冇人買過? 真/ 假?

x=e

大宅

回覆樓主:

請問有人幫襯過fb的代購Luxury'Sense嗎?

洋房

有無jm幫襯過ig thaixlettuxx (第一個x真係x黎)
我見佢都幾有心機打post 不過近排好似做緊寄賣

大宅

2019勳章

appleyuen 發表於 18-7-5 22:26
你哋有冇 覺得邊啲 代購係賣假嘢, 可以喺呢度 留名提示等其他人唔好中伏
我講一個先 bx Cxxxx stxxx
...

有無人知Ms adorable 係真定假?我見Facebook 幾update

別墅

之前有間ig shop instyle london 直頭走數 假貨都無

別墅

JX luxury 係澳門有門市 信得過嗎?

別墅

Lullbaly 發表於 19-10-22 00:19

X=M

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Sweet.mushroom 發表於 19-10-18 17:22
有無人知Ms adorable 係真定假?我見Facebook 幾update

呢間有舖頭應該都係真嘅, 我都有follow佢但就冇買過

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Lullbaly 發表於 19-10-22 00:19

呢間多數賣hermes多, 我冇幫襯過

別墅

其實去專門店買就不用擔心真假問題,有時唔係老闆想呃人,係佢也被buyer呃了

瑪瑙宮

baby_CH 發表於 19-10-22 17:49
其實去專門店買就不用擔心真假問題,有時唔係老闆想呃人,係佢也被buyer呃了 ...

每次睇新聞見海關破獲無牌貨, 成日諗唔知有幾多貨落咗去代購度呢

複式洋房

肉丸小姐 發表於 19-5-29 01:35
有沒有姐妹在H profexxx
買過啊?
係咪真的?

我响呢間買過P18,齊原單原包裝,無膠味之類。
不過我經驗淺,都唔敢講佢係百分百真嘢,不過起碼我感覺良好囉

大宅

Lukeung 發表於 19-6-8 00:48
有無人知 pso lxxury , love mxx 啲袋真定假?

Love mxx真的,我買過
Lilypie Baby Ticker

大宅

Showy 發表於 19-10-22 23:25
我响呢間買過P18,齊原單原包裝,無膠味之類。
不過我經驗淺,都唔敢講佢係百分百真嘢,不過起碼我感覺良 ...

H pro係咪x薈?佢澳門有兩間shop,我同朋友都買過,齊單full set(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

ssl1102 發表於 18-7-6 07:46
仲有間叫petitx portxx
只賣手袋
價錢平過歐洲退稅

Petitx porxxx千祈唔好買,我朋友買過,攞去驗完話超真貨。打返去同佢講話要退$,問都冇問原因,即時退錢。

複式洋房

kitmans 發表於 19-10-23 10:04
H pro係咪x薈?佢澳門有兩間shop,我同朋友都買過,齊單full set(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
...

我都係見佢好似ok
不過佢真係勁多貨,多到有d離奇

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊