親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

7月底去Orlando 17日, 除了Disney World (4 parks) & Universal Studio (2 Parks), NASA 同Legoland 之外仲想去Water Park. 請問有無JM可以分享吓邊個Water Park值得去? 因為唔係住Legoland酒店, 所以唔打算去Legoland Water Park. 另外如果唔係好玩機動遊戲, 1 日玩唔玩得哂 Universal Studio 2個Parks?

大宅

evonpig 發表於 18-7-8 21:27
7月底去Orlando 17日, 除了Disney World (4 parks) & Universal Studio (2 Parks), NASA 同Legoland 之外仲 ...

Disney world resort 內有幾個water park。 你去17日其實可以上埋Disney cruise.

大宅

happy合皮 發表於 18-7-8 23:15

Disney world resort 內有幾個water park。 你去17日其實 ...

因為我同仔都唔會玩太刺激嘅嘢,Disney world 的water patk好玩啲定係Universal studio 那個? 好似仲有個Seaworld. Disney cruise就唔啱時間同埋機票酒店已訂無得改

禁止訪問

伯爵府

nmvcsw 發表於 18-7-8 23:42
Sea World 係 “睇、觀賞、展覽、表演 ...” 多過玩, 性質同嬉戲為主的水上樂園不同. ...

我諗樓主係講緊 sea world 個 water park ... 嗰個係玩水架,冇乜嘢睇, 要另外買飛

大宅

回覆樓主

謝謝各位

wcpcelia    發表於 18-7-15 10:06

大宅

evonpig 發表於 18-7-9 10:21
謝謝各位

另外,請問有無去過wonder world 同chocolate factory?

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆樓主

Universal studio 如果你買咗unlimited fast psss, 一日係可以玩唒2個parks, 否則一般每樣至少排五十分鐘。玩Harry Potter 就更加耐。

侯爵府

https://discoverycove.com/orlando/experiences/

呢個好玩,有 swim with dolphin, feed ray, 大人小朋友都 like.

首頁

尾頁

跳至