自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日上午11時50分在鰂魚涌香港水族廣場(內有好多fashion outlets and maids)見到工人惡行如下:

1. 1個約11個月大bb女(好靚女, 有d mix feel, 頭髮少少啡色, 少曲,身穿手織淺色長袖冷衫, 工人約25歲,長直頭髮,身穿白色長袖T shirt,bb坐在地上哭, 工人唔埋仲繼續 '簡衫'.
2. bb大哭, 工人打bb頭, 手, 然後大大力抱起bb, 話bb"naughty" (唔識打果個中文字, 但工人當時是說中文的) 走左.

複式洋房

更系啦, 吾系自己ge BB 理得你死. 不過可憐的香港人不是兩公婆長時間返工又點過活呢? 在家裡應該四處娤camera, 起碼知道屋企里工人是點對BB

複式洋房

原帖由 CinCinla 於 09-4-1 12:48 發表
今日上午11時50分在鰂魚涌香港水族廣場(內有好多fashion outlets and maids)見到工人惡行如下:

1. 1個約11個月大bb女(好靚女, 有d mix feel, 頭髮少少啡色, 少曲,身穿手織淺色長袖冷衫, 工人約25歲,長直頭髮,身穿白 ...

鰂魚涌香港水族廣場exact place 系邊道?

民房

我見過有工人"車"住個少主(大概3、4歲)隻手落巴士,佢自己就落先,個少住就差d落唔切比巴士門夾住,好危險~~

(幾歲人仔好心就抱佢落去啦!仲要自己有自己行先...)

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至