自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

lovelybaby2015 發表於 18-8-15 14:35
你book咩房?
我見普通房星期六日都係千三蚊,平日千一蚊

我揀普通房weekend連早餐18xx

別墅

2016畫展勳章

totem 發表於 18-7-11 23:28
IHG集團(洲際集團)每季有個計劃叫先行者。不同用户會有不同任務randomly,有時住三晚會成五萬積,再加埋你 ...

剛剛join 左IHG Reward, 那裡可以找到先行者計劃?網上看不見(emoji)

別墅

回覆 chetracy 的帖子

https://www.ihg.com/content/us/en/offers/q2accelerate2018
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

回覆樓主

有無住過歡樂海岸附近既酒店

別墅

2016畫展勳章

totem 發表於 18-8-21 09:40
回覆 chetracy 的帖子

https://www.ihg.com/content/us/en/offers/q2accelerate2018

Thank you. 要等第3季,期待中。

大宅

janice1226 發表於 18-8-21 13:02
有無住過歡樂海岸附近既酒店

同問

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

最近工作關係,去過蛇口hilton,得wor! (未住,唔知有無人半夜搵朋友
好處係可信德搭船一小時直達(轉的士十幾蚊),碼頭人少過羅潮皇崗好多,企理好多
行5分係海上世界大把野食(酒店本身餐飲都多選擇唔貴)
戶外地方都算多,地方大
圖中為山景套房,廳可變梳化床

唔好處係唔近羅湖果邊,如果要過去飲飲食食,搭地鐵或的士都遠

大宅

回覆 Charlotte_mom 的帖子

good thanks for yr inf :)

子爵府

totem 發表於 18-7-12 16:12
第二間,我會介紹嘅就係深圳龍華希爾頓逸林酒店 (深圳市) - Doubletree by Hilton Hotel Shenzhen Longhua ...

想請問香港坐咩車去最方便?
福田口岸定皇罔?

伯爵府

回覆樓主:

留毛

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

岩岩住完蛇口Hilton,非常正!
員工設施服務都係5星級數,食物ok,行3-4分鐘係海上世界,約點估計200間食肆都有,咩款式都有得食,連24小時老麥都搵到
有室外室內泳池,外戶地方都唔少,房間新淨保養好,非常推介

男爵府

Charlotte_mom 發表於 18-9-9 17:37
員工設施服務都係5星級數,食物ok,行3-4分鐘係海上世界,約點估計200間食肆 ...

有兩個小朋友,一個六歲,一個三歲半。
黎緊9月24係學校假期。
想23,24號(星期日,一)去深圳玩兩日一夜。
請問有什麼推介哩?
想房個浴缸大D,鍾意同兩個仔一齊沖涼(屋企冇機會),如有室內泳池更好(怕室外天氣變化大)。 附近有啱小朋友看,玩的地方。
我好多年冇去過深圳,路痴一個,的士不太遠去到就最好。。謝謝你。。
另想問訂房係去trip.com 最好?因好多時試一入兩個小朋友就乜酒店都冇房。。

男爵府

回覆樓主:

有兩個小朋友,一個六歲,一個三歲半。
黎緊9月24係學校假期。
想23,24號(星期日,一)去深圳玩兩日一夜。
請問有什麼推介哩?
想房個浴缸大D,鍾意同兩個仔一齊沖涼(屋企冇機會),如有室內泳池更好(怕室外天氣變化大)。 附近有啱小朋友看,玩的地方。
我好多年冇去過深圳,路痴一個,的士不太遠去到就最好。。謝謝你。。
另想問訂房係去trip.com 最好?因好多時試一入兩個小朋友就乜酒店都冇房。。

別墅

回覆樓主:

9月30日,我終於去傳說中深圳洲際酒店。我去完返嚟,我再彙報。今次,我用rmb850連稅訂紅日房

大宅

我都留意緊呢間蛇口Hilton, 請問你住主樓或是南海翼? 住那邊較好?

男爵府

多謝樓主推介
Plan緊11月生日去玩返晚

伯爵府

totem 發表於 18-9-27 19:34
9月30日,我終於去傳說中深圳洲際酒店。我去完返嚟,我再彙報。今次,我用rmb850連稅訂紅日房
...

等你分享!

珍珠宮

Charlotte_mom 發表於 18-9-9 17:37
員工設施服務都係5星級數,食物ok,行3-4分鐘係海上世界,約點估計200間食肆 ...

請問hilton室內泳池有冇暖水

王國長老

Bbfungfung 發表於 18-10-2 11:38

我都留意緊呢間蛇口Hilton, 請問你住主樓或是南海翼? 住那邊較好? ...

主樓係成棟新起
南海翼係前南海酒店翻新,幾乎扑晒咁滯。所以新裝修。兩邊都有同事住,我自己住主樓。酒店sales話各有捧場客
兩邊設施共用
南海翼唔會有舊feel,除左無法改變嘅野,例如本身樓宇結構,lift 有幾大

王國長老

creambb 發表於 18-10-3 18:25
請問hilton室內泳池有冇暖水

Sorry我唔知呀,你問問酒店?

首頁

尾頁

跳至