親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

十月中要到美國開會
計劃順道遊覽,想請問如果想跟local tour去黃石公園,及其他大自然景點 (如大峽谷),約需要幾多日?响邊個城市入比較好(方便)? 最好係HK有直航機到嘅城市
見到網上有5-10日左右嘅local tour選擇,因為對地理環境唔熟識,有邊d景點值得去睇下,想得到多d意見!

預計30/9離開HK,2/10 同3/10 都有唔少團嘅選擇,旅程要11號或之前完,所以都應該join 到5-8日團,只係有無必要...

Thanks~

禁止訪問

侯爵府

回覆 nmvcsw 的帖子

我去boston 開會呀~原本我諗過去一轉new york,但c6話東岸好多城市去過,我唔想同佢嘈,佢又講咗好多次去yellow stone ,咪同佢去囉....

wcpcelia    發表於 18-7-15 09:50

禁止訪問

侯爵府

其實未訂機票,想等埋VISA出到先
但就先plan..
應該西岸入,玩10日8日,再飛去boston,老公就自己走

如果係咁,去LA 呢d有直飛嘅城市喇..

禁止訪問

子爵府

你可以LA or SFO 入,再join local tour, tours4fun.com look look la.

首頁

尾頁

跳至