興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

用近 Samsung S8+ 當連接 airpods 時比較細聲,請問有冇人有相同問題? 但試過將 airpods 連接其他 android 手機,又冇問題 係唔係同 S8+ 唔 compatible 呢? 求幫忙,thanks !!

翡翠宮

回覆樓主:

我同事都有Airpods,話係兼容問題,同某啲機連細聲啲。另外佢推介Crazybaby,好用過Airpods,藍牙5.0,379人仔。

https://item.m.jd.com/product/7434722.html

侯爵府

CherylMaMa 發表於 18-7-12 23:41
用近 Samsung S8+ 當連接 airpods 時比較細聲,請問有冇人有相同問題? 但試過將 airpods 連接其他 android ...

用緊 C9 Pro (行 Android 7.1.1), 正常,音量比之前 Sony 更高。

珍珠宮

lyh80115 發表於 18-7-13 10:55
我同事都有Airpods,話係兼容問題,同某啲機連細聲啲。另外佢推介Crazybaby,好用過Airpods,藍牙5.0,379 ...

唔該哂 你的解答同推介。

但個人用唔到入耳式耳機, 買 airpods 的原因都係因為佢唔係入耳式,但可惜唔啱用

珍珠宮

crshk 發表於 18-7-13 22:17
用緊 C9 Pro (行 Android 7.1.1), 正常,音量比之前 Sony 更高。

唔該哂

你可以用到真係好 我部機行近 android 8.0.0, 可能係 S8+ 唔得

侯爵府

CherylMaMa 發表於 18-7-13 23:30
唔該哂

你可以用到真係好 我部機行近 android 8.0.0, 可能係 S8+ 唔得

唔知係咪同 Android version 的問題

伯爵府

CherylMaMa 發表於 18-7-13 23:25
唔該哂 你的解答同推介。

但個人用唔到入耳式耳機, 買 airpods 的原因都係因為佢唔係入耳式 ...

呢個都係我揀 iPod 既理由 入耳成日甩

首頁

尾頁

跳至