影視娛樂

跳至

首頁
23456...25

尾頁

侯爵府

D黃葉紅葉拍得好靚

侯爵府

男主吾識睇韓文
男主同女主段对話,睇完英文睇中文都吾明

侯爵府

hksarhksar 發表於 18-7-29 23:17
男主吾識睇韓文

女主用槍指住男主個段?就是打情罵俏囉

侯爵府

hksarhksar 發表於 18-7-29 23:17
男主吾識睇韓文

再看一下另一個中字版本:
https://m.weibo.cn/status/4267025427709002

另看一下第4集時的「保護你」
https://m.weibo.cn/status/4262398657091684

侯爵府

你們睇得好認真,我只是水过鴨背

大宅

熱血金章 玩具勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主

第7集尾果到3個男人講野我睇2次都睇唔明個意思嘅!
我覺得越來越好睇喎!

侯爵府

ellakei 發表於 18-7-30 14:58
第7集尾果到3個男人講野我睇2次都睇唔明個意思嘅!
我覺得越來越好睇喎!
...

唔知你睇邊個中字版睇唔明,試下講個大意(我只記得juicy 部份 ):陰功嘅東魅(十幾年來只能偷偷儲起小姐買文具嘅order 單,但阿 Eugene 一來就收到小姐成封信)酸溜溜地同美國佬講雖然我無機會,但你打尖喎,唔知你手上拎住乜,但睇來你都贏哂啦。阿Eugene 剛剛整理完華俄銀行張票據,聽阿東魅咁講有D 怯,驚被東魅識穿佢拎住張日本人週圍挖緊嘅票據,當然cool 爆嘅Eugene 個樣仍然好冷靜。呢個時候,無飲酒好清醒嘅熙星少爺,「叮」一聲明哂,咪住先,我知你兩個點解初相識就已經咁唔like 我嘞,原來吼住我隔離個未婚妻?!

侯爵府

Fion_Chan 發表於 18-7-30 18:36
唔知你睇邊個中字版睇唔明,試下講個大意(我只記得juicy 部份 ):陰功嘅東魅(十幾年來只能偷偷 ...

呢段三人對話中,有兩部份閃回片段,先出現是三男初見女主時的情景,然後是三段未見過的片段,網友認為是三男腦補中與小姐將來相處情景,Eugene 想的是與穿洋裝的小姐在滿是洋人的街上、東魅想的是給了小姐一個錢幣的情景(呢個寓意就唔太明)、熙星想的是躺在小姐懷裡的情景

侯爵府

犀利

大宅

熱血金章 玩具勳章 hashtag影視迷勳章

Fion_Chan 發表於 18-7-30 18:36
唔知你睇邊個中字版睇唔明,試下講個大意(我只記得juicy 部份 ):陰功嘅東魅(十幾年來只能偷偷 ...

謝謝

侯爵府

想問下究竟金師父男主知道女主的身份嗎?他和女主在火車站的對話吾系好明?謝!
金编筆下好少女主禁主動,好型

珍珠宮

Fion_Chan 發表於 18-7-30 18:42
呢段三人對話中,有兩部份閃回片段,先出現是三男初見女主時的情景,然後是三段未見過的片段,網友認為是 ...

勁勁勁
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

侯爵府

hksarhksar 發表於 18-7-31 10:54
想問下究竟金師父男主知道女主的身份嗎?他和女主在火車站的對話吾系好明?謝!
金编筆下好少女主禁主動,好型 ...

東魅是認出小姐了,他本來是可以對準致命的,最後只射腳。他與小姐在火車站對話,小姐話唔讓開就要殺他,他答殺人我更在行,小姐就話係咩,我能夠殺了你,但你對我就落唔到手;小姐走了,他自言自語話咁妳都知...

侯爵府

hksarhksar 發表於 18-7-31 10:54
金编筆下好少女主禁主動,好型 ...

金編筆下女角一向好型、勇於爭取咖喎 (City Hall 女主去選市長、秘密花園女主是特技人、紳士品格女主雖然是嫁唔出的中學老師但好獨立、繼承者們女主就是流星花園杉菜咁囉、太陽後裔女主是會走去戰地的醫生、鬼怪女主直頭恃住自己天生係鬼怪新娘成日冤住阿鬼啦)

侯爵府

我指是对男主好主動hug

侯爵府

回覆樓主:

犀利的電腦特效(由微博搬過來的)

侯爵府

回覆樓主:

還有…

侯爵府

我從頭再睇一次,睇埋豆瓣D評論,明左好多。i can do it, but i do not think you can. 女主好狠,型!

侯爵府

今晚有冇網址可睇到?冇字幕都想睇左先

侯爵府

hksarhksar 發表於 18-8-4 12:49
今晚有冇網址可睇到?冇字幕都想睇左先

我就建議join Netflix 算,最平$68/月,第一個月免費,由現在到睇到大結局都係多2個月,即是畀68,好過週圍頻撲。星期六、日晚10:30就有得睇,中、英文字幕

首頁
23456...25

尾頁

跳至