夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

如果同老公嗌左交,走左出去,你会去边?

如题。

我就会睇戏;如遇著有中意睇的戏,我会连续睇睇两套。 :mrgreen:
[size=medium]mymyso

伯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章 陪月勳章

Re: 如果同老公嗌左交,走左出去,你会去边?

我會返媽咪度

水晶宮

shopping!! 發洩!!
自由太多會令世人失去平衡

複式洋房

我都會返媽咪度,但係連呀媽都唔想比佢知,就去朋友屋企!

伯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章 陪月勳章

yokiyoki,
我都係咁話

等待驗證會員

shopping 我都会但之後就好痛苦。

呀!我都未讲点解我会睇戏?因为就算我喊都无人睇到,又可安心欣赏套戏,洗钱又不多。
[size=medium]mymyso

男爵府

我會 "百無聊賴" 咁週街行, 諗番嗌交時的對話及因由.
(不過好多時都會越諗越谷氣 :evil: , 但起碼過一陣都會冷靜番. :-| )

但返番屋企後, 我就唔會再出半句聲!
(除咗我個心肝寶貝同我講嘢就另計! :mrgreen: :mrgreen: )

別墅

我會搵朋友去飲野或者唱k囉

別墅

通常都返娘家,去飲酒,上朋友屋企,或者周圍行.....無目的咁o係街度
:-D 幸福是當我擁有你 :-D http://tw.pg.photos.yahoo.com/ph/fibe001/album?.dir=/861c

男爵府

^^ 寫道:
我會 "百無聊賴" 咁週街行, 諗番嗌交時的對話及因由.
(不過好多時都會越諗越谷氣 :evil: , 但起碼過一陣都會冷靜番. :-| )

但返番屋企後, 我就唔會再出半句聲!
(除咗我個心肝寶貝同我講嘢就另計! :mrgreen: :mrgreen: )
我都係咁,心情唔靚咩人都唔想搵,唔想見.

侯爵府

好媽媽勳章

落街4圍行囉!
YOYO囡~~17/11/05沙田威爾斯醫院出世....重0.82kg係早產bb~~ Cindy BB~13/11/06 PWH出世...重3.1kg~~

洋房

我都會返媽咪度, 再唔係係條街遊蕩law~

貓芝

別墅

攞住佢張附屬咭Shopping.

子爵府

真係吾知去邊喎, 遊黎朗蕩咁囉.

大宅

多數都係夜晚,
所以都係屋企附近吓咋...

日頭試過有次去咗剪髮...

男爵府

日頭就話唸下行邊je.
但嗌親交多數夜晚..有邊度去wor...又唔俾阿媽知的話,唯有係屋企附近蕩.
唱k- 駛自己$$,唔抵
買野-夜麻麻買乜鬼,又冇佢張附屬咭, 除非臨出門口"立"左佢d$$走就話je
睇戲-自己一個反而冇唸睇戲呢瓣. 同埋有午夜場又要啱睇wor.
剪髲-呢個係好提議,不過都係夜晚夜得滯做唔到.......

卒之..都係坐係屋企樓下公園仔食西北風...唔駛$$.但又扮到好淒涼...咁返上去...(多數都會黎真吹到自己傻傻地)..

哈~~~

大宅

我試得太多啦!不要咁蠢,點解要我地女人走,當然是趕D臭男人走啦!佢地過一陣就會死狗咁返黎架啦

大宅

返阿媽度, 仲要佢黎接返我時, 俾阿媽鬧一餐先走. 不過都係一次, 果次係佢唔岩再先.

別墅

bonnieysl 寫道:
我試得太多啦!不要咁蠢,點解要我地女人走,當然是趕D臭男人走啦!佢地過一陣就會死狗咁返黎架啦

同意!!!我一同隻佬嗌交,我就會入房,跟手鎖門,
然後大覺訓!!!哈!!咁佢就要做廳長了

不過,過得一段時間,佢通常都會死死氣咁拍門,
say sorry,咁我通常又會原諒佢,
咁佢又可以訓得舒舒服服

洋房

我會嗌到佢同我認錯.....累了便不出聲...無聲抗議....同我認錯時都會再駡多一次後便原諒他吧

首頁

尾頁

跳至