義工

自由講場 今日: 3691|主題: 988359

有冇夏天被開風扇同冷氣都舒服?

別墅

國民生產總值:972

我張被用左十幾年,夏天開冷氣同開風扇都涼爽,諗住買一張俾小朋友但係失手了,開冷氣都焗,晒左錢,最近見到雅x 婷有張卡通被,摸落薄身同舒服,sales 話開風扇都好通爽,但都成四五百蚊,想問清楚大家意見費時又晒左錢。

謝謝。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珊瑚宮

國民生產總值:114303

2018勳章

呢隻無買摸就覺得爽,
用緊都係十幾年前買雅xx係唔會覺得焗,前排見得價買左張夏被,
已經唔洗入被袋果款都係覺得焗身,留返冬天用算,
覺得而家好多料都係差左好多。
係喎!尋日行過千色呢個牌子做展銷。

別墅

國民生產總值:972

mercurycc 發表於 18-7-14 11:41
呢隻無買摸就覺得爽,
用緊都係十幾年前買雅xx係唔會覺得焗,前排見得價買左張夏被,
已經唔洗入被袋果款都 ...

係啊,我就係千色度摸過覺得舒服,不過想肯定點先買,買唔岩又得個擺字

水晶宮

國民生產總值:65789

2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 夏天玩到顛 我的育兒心得勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我地用ikea冷氣被,我覺得舒服,我同仔都係冚佢,79蚊單人不連被袋

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.