意見反饋
義工

自由講場 今日: 1684|主題: 1000620

13/7 多谢幫忙將的士上遗留電話交予保安的人

男爵府

國民生產總值:6442

畀面勳章

昨天, 我不小心留了一部手提電話在的士, 向好跟住坐的士的人發現了, 將電話交給 保安部,。當我發現時, 我就可以喺保安部取回電話, 真心感謝 那位好心人 電話內有很多重要資料, 如果不見了...... 真的很慘

多謝!多謝!

瑪瑙宮

國民生產總值:133068

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

lucky

水晶宮

國民生產總值:54112

HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

wisely 發表於 18-7-14 11:55
昨天, 我不小心留了一部手提電話在的士, 向好跟住坐的士的人發現了, 將電話交給 保安部,。當我發現時, ...

真好彩
我媽咪都係最近唔見咗電話,未遇到好人

水晶宮

國民生產總值:60573

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我想…………

水晶宮

國民生產總值:60573

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

JD930 發表於 18-7-14 12:14
真好彩
我媽咪都係最近唔見咗電話,未遇到好人

我想…………

大宅

國民生產總值:4253

回覆樓主

你真係好好彩,亦都好慶幸香港仲有好多好人俾個like果d唔貪心做好事既人

男爵府

國民生產總值:6442

畀面勳章

回覆樓主:

我覺得我好好彩, 現在唔見電話仲慘過唔見銀包
所以真係非常之多謝各位好心人!!

子爵府

國民生產總值:12123

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

昨天, 我不小心留了一部手提電話在的士, 向好跟住坐的士的人發現了, 將電話交給 保安部,。當我發現時, ...

水晶宮

國民生產總值:55288

回覆樓主

好彩

伯爵府

國民生產總值:18459

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章

象牙宮

國民生產總值:206339

2018復活節勳章 2018勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

伯爵府

國民生產總值:18789

2018復活節勳章 2018勳章

你真係走運咯…已經好少唔貪心嘅人。

翡翠宮

國民生產總值:83436

2018勳章

好人好事

伯爵府

國民生產總值:17399

回覆樓主:

哪裡的保安部? 的士有保安部?

珍珠宮

國民生產總值:30899

好媽媽勳章

mln 發表於 18-7-14 14:38
哪裡的保安部? 的士有保安部?

同問。

是否樓主在屋苑落車,下位乘客將樓主手機交屋苑保安?

公爵府

國民生產總值:25294

2018父親節勳章 2018勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

水晶宮

國民生產總值:60634

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

回覆樓主

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.