意見反饋
義工

自由講場 今日: 3431|主題: 999920

香港啲爛路真係唔該搵路政署跟跟佢啦

別墅

國民生產總值:764

Xmas吸收勳章

大佬其實平時都成日聽到啲碎石係咁打落個車底 今次仲要大大舊 好危險姐

https://news.mingpao.com/ins/instantnews/web_tc/article/20180713/s00001/1531490265075?web_push=1

男爵府

國民生產總值:9822

2018勳章

回覆樓主

我條村行人路受榕樹根影響爛咗,圍住咗三個月都未整

大宅

國民生產總值:1049

開心吸收勳章

好彩冇大件事發生 政府真係要多啲留意下

大宅

國民生產總值:1437

睇條link D人留言完全唔明點解咁都可以入巴士數
話個司機咁大條路唔行要行去果度
條友肯定平時唔係揸開車!

珍珠宮

國民生產總值:30496

lamtw 發表於 18-7-20 18:34
睇條link D人留言完全唔明點解咁都可以入巴士數
話個司機咁大條路唔行要行去果度
條友肯定平時唔係揸開車! ...

你認真架?
條路有幾大條呀?中間有來回電車軌

別墅

國民生產總值:947

開心吸收勳章

其實某程度上我覺得之前發生啲意外,部分原因係路面有問題,唔係話賴地硬,但咁岩撞正路面不平,特別轉彎位真係好易出事.

珍珠宮

國民生產總值:39691

2018復活節勳章 開心吸收勳章

ninicole 發表於 18-7-14 14:49
大佬其實平時都成日聽到啲碎石係咁打落個車底 今次仲要大大舊 好危險姐

https://news.mingpao.com/ins/ins ...
因的重型車多,架架都超載的路唔爛都唔得

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.