意見反饋
義工

二手市場 今日: 43|主題: 2393186

[手袋飾物] $300 平售 法國 Le Chatau 女裝手錶 女士腕錶

大宅

國民生產總值:3194

80% 新. 不鏽鋼錶帶. 18K 鍍金.
錶底以珍珠貝母為主, 手錶中間嘅花花圖案及錶面圓邊配以 Swarovski 水晶石.
日本機芯. L2148.
但已經冇電請自行換電.
只限面交.歡迎查詢.

80% new. Stainless steel. 18K gold plated.
The base is made of mother of pearl.
The flowery pattern in the middle part and the edge of the round surface are made of Swarovski stones.
Japan movement L2148.
Need to change battery by the buyer herself.
Face trade only. Welcome for any inquiries.

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
14網鰂魚涌南豐新村業主放售
業主出租長沙灣單幢式大廈
(業主自讓出售) 四小龍 宇晴軒 - 高層三房
11校網中西區放租2房(近香港大學)海景新裝

大宅

回覆樓主

Up

大宅

回覆樓主

Up

大宅

回覆樓主

Up

大宅

回覆樓主

Up

大宅

回覆樓主

Up

大宅

回覆樓主

Up

大宅

回覆樓主

Up

大宅

國民生產總值:1629

請問Le Chateau手錶賣了未?

大宅

dome123 發表於 18-10-7 11:19
請問Le Chateau手錶賣了未?

Hi 呢隻已經賣走咗. Thanks

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.