義工

自由講場 今日: 1279|主題: 987934

呢套幼稚園在那裏有得買?

珊瑚宮

國民生產總值:108120

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 狗年勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

校服供應商?唔該曬!謝謝!
男女生

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

象牙宮

國民生產總值:247691

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

幫推

水晶宮

國民生產總值:51016

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

幼稚園校服通常喺學校有得買,要自己出街買咩?
當你改變唔到別人, 唯有改變自己的心態

大宅

國民生產總值:1029

lam133 發表於 18-7-14 20:25
校服供應商?唔該曬!謝謝!
男女生

是金綸

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 狗年勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-14 22:32
幼稚園校服通常喺學校有得買,要自己出街買咩?

不是我,我好友搬屋唔見箱佢細仔N班返校服留念(3年前)⋯⋯見佢忙碌未上網搵有冇二手,再冇先打番幼稚園問代理在那.

珊瑚宮

catapple 發表於 18-7-14 23:30
是金綸

感謝你Jm

星期一打去問下

珊瑚宮

tsung 發表於 18-7-14 22:24
幫推

thx
有jm話我知了

水晶宮

國民生產總值:51016

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

lam133 發表於 18-7-15 02:29
不是我,我好友搬屋唔見箱佢細仔N班返校服留念(3年前)⋯⋯見佢忙碌未上網搵有冇二手,再冇先打番幼稚園 ...

哦,原來係咁。有你做朋友真好
當你改變唔到別人, 唯有改變自己的心態

子爵府

國民生產總值:11115

回覆樓主

不如試下問舊同學?

象牙宮

國民生產總值:247691

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

lam133 發表於 18-7-15 02:31
thx
有jm話我知了

太好了

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.