論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇舊僱年之前請過mary ann? 住九龍城請聯絡我,我不幸請咗佢,求救

大宅

chowyikwan 發表於 18-7-14 21:32
有冇舊僱年之前請過mary ann? 住九龍城請聯絡我,我不幸請咗佢,求救

在佢床下底找到

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

佢自己個房? 無端端拆咗隻窗花? 神經?

大宅

lily-of-valley 發表於 18-7-14 21:37

剛才下雨,五歲仔見到姐姐房冇關窗話替佢關,點知發現個窗花冇咗。又話剛入來做已冇窗花,在我入去房找之際,工人話可能在床下底,我一打開便找到了!跟著頼我前工人(emoji)

大宅

chowyikwan 發表於 18-7-14 21:42
剛才下雨,五歲仔見到姐姐房冇關窗話替佢關,點知發現個窗花冇咗。又話剛入來做已冇窗花,在我入去房找之 ...

我工人 mary ann

大宅

lily-of-valley 發表於 18-7-14 21:37

發神經,我特登裝窗花,佢特登拆走。跌咗我個人落街點算

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

chowyikwan 發表於 18-7-14 21:46
發神經,我特登裝窗花,佢特登拆走。跌咗我個人落街點算

即係話唔係佢(maryann)拆嘅? 以前工人拆嘅?
Maryann而家仲係度做緊? 做成點?

叫佢裝番D花啦。

大宅

lily-of-valley 發表於 18-7-14 22:00
即係話唔係佢(maryann)拆嘅? 以前工人拆嘅?
Maryann而家仲係度做緊? 做成點?

冇咗螺絲

大宅

chowyikwan 發表於 18-7-14 22:04
冇咗螺絲

我要聯絡mary ann 前僱主(emoji)

象牙宮

chowyikwan 發表於 18-7-14 22:05
我要聯絡mary ann 前僱主(emoji)

咁明日去五金鋪買番D羅絲。 monday裝番啦。明日佢放假??

Maryann 新來架? check吓仲有乜野拆咗。 手痕咩???

大宅

lily-of-valley 發表於 18-7-14 22:09
咁明日去五金鋪買番D羅絲。 monday裝番啦。明日佢放假??

Maryann 新來架? check吓仲有乜野拆咗。 手痕 ...

咪係

象牙宮

chowyikwan 發表於 18-7-14 22:10
咪係

張相就幾醒, 唔太鈍。 做野掂悟掂?

男爵府

搏炒,睇樣有啲古惑

侯爵府

回覆樓主

咁大膽!
佢係我本地做過?

伯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主

佢short上腦,你一定要加倍小心

複式洋房

chowyikwan 發表於 18-7-14 21:42
剛才下雨,五歲仔見到姐姐房冇關窗話替佢關,點知發現個窗花冇咗。又話剛入來做已冇窗花,在我入去房找之 ...

法例沒窗花工人唔可以撲窗

侯爵府

回覆樓主

我都有個maryann 唔係你嗰個
都係short架!
呢個名好可怕

佢將我一條大毛巾,剪開成8分
變咗八條細毛巾

首頁

尾頁

跳至