義工

美容扮靚 今日: 16|主題: 122591

albion vs skii

大宅

國民生產總值:1917

用左skii 8年,上網見啲人話albion好用,心思思 棍轉,棍問下有無jm用過兩者 邊隻好啲呀?thx

王國熱話
天氣一開始熱就多左petpet疹!
網上訂購尿片
呢幾日日日爆片! 我頂唔住喇!!!
網上訂Pampers ichiban

公爵府

國民生產總值:26342

回覆樓主:

albion

大宅

國民生產總值:3096

catb1016 發表於 18-7-14 23:16
用左skii 8年,上網見啲人話albion好用,心思思 棍轉,棍問下有無jm用過兩者 邊隻好啲呀?thx
...

Albion

侯爵府

國民生產總值:21595

catb1016 發表於 18-7-14 23:16
...

Albion! SKII一直都覺得唔掂~

子爵府

國民生產總值:13277

babybabywanted 發表於 18-7-15 13:42
Albion! SKII一直都覺得唔掂~

佢D mask 好用嗎?
因為skii facial treatment mask好用,但之前sogo節只準買一盒搭其他產品,所以我也想放棄再用佢D mask

大宅

leeleebaba 發表於 18-7-15 16:34
因為skii facial treatment mask好用,但之前sogo節只準買一盒搭其他產品,所以我也想 ...

我都用左呢隻mask好多年 係好好用!

同埋我覺得skii 而家送sample 比以前緊左好多⋯⋯ 佢地情願比啲kol 都唔會比我地呢啲長期客仔所以我想轉!

侯爵府

國民生產總值:21595

leeleebaba 發表於 18-7-15 16:34
因為skii facial treatment mask好用,但之前sogo節只準買一盒搭其他產品,所以我也想 ...

我淨係敷過佢有隻mask 係等於skin conditioner ,敷完皮膚質地幾好,令後續護膚品更易吸收....

別墅

國民生產總值:974

sabun 發表於 18-7-15 08:06
albion

Albion 有咩product 好用推介?(emoji)

公爵府

國民生產總值:26342

PhoebeXbe 發表於 18-7-16 19:50
Albion 有咩product 好用推介?(emoji)

健康水!!!!!!

洋房

國民生產總值:69

albion!

男爵府

國民生產總值:8398

回覆樓主:

大家用albion係敷定就咁拍面的?

子爵府

國民生產總值:14837

狗年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

我覺得Sk2神仙水好活,容易敏感,吾係人人用到,如果你受到,係堅正!
我用過一段時間,皮膚真是好透白!有光澤!
不過枝水太貴,好快用完!!
albion有乜好用?

別墅

國民生產總值:974

sabun 發表於 18-7-16 19:55
健康水!!!!!!

咁佢d乳液呢? 好唔好用?
健康水見好多人都推呀(emoji)

大宅

PhoebeXbe 發表於 18-7-16 22:27
咁佢d乳液呢? 好唔好用?
健康水見好多人都推呀(emoji)

X2 我都想知呀

我見啲人用完乳液 再用健康水 ,想知道有啲咩product 好用

大宅

ICbaby 發表於 18-7-16 22:23
我覺得Sk2神仙水好活,容易敏感,吾係人人用到,如果你受到,係堅正!
我用過一段時間,皮膚真是好透白!有光 ...

神仙水 我初初用覺得勁好! 啲暗粒 粉刺 全部無晒⋯⋯ 我仲會用黎抹下手 但用左好多年,想轉下其他, 試過cdp 我日霜晚霜底霜都敏感,用親一定爆瘡 無得成set換

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.