自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問大家有醫生介紹嗎?大約多少錢?效果是否顯著?謝謝大家

大宅

smapwing 發表於 18-7-14 23:23

睇耳鼻喉科醫生即時做埋,不另外收費。我十分鐘後即開始好轉,跟住吃多二日藥就好。之前暈足二星期,以為耳水不平衡,醫生說耳石散咗。

大宅

ELING 發表於 18-7-15 16:54
睇耳鼻喉科醫生即時做埋,不另外收費。我十分鐘後即開始好轉,跟住吃多二日藥就好。之前暈足二星期,以為 ...

謝謝你,可以麻煩你pm醫生資料给我嗎?我想找個手摰好的

大宅

smapwing 發表於 18-7-15 17:05
謝謝你,可以麻煩你pm醫生資料给我嗎?我想找個手摰好的

因搬屋失了醫生咭,在旺角中心,張國光醫生,年紀不少,但他真是有醫得醫生

大宅

https://topick.hket.com/article/1558252/%E9%A0%AD%E6%9A%88%E6%9C%89%E5%BE%97%E9%86%AB%E3%80%80%E8%80%B3%E7%9F%B3%E9%AC%86%E8%84%AB%E5%8F%AF%E9%81%8B%E5%8B%95%E6%A0%B9%E6%B2%BB%E3%80%90%E6%9C%89%E7%89%87%E3%80%91?r=cpsdlc

上網搵咗同試咗呢個方法,而家無事了,你睇下有無幫助。

大宅

回覆樓主

謝謝各位

伯爵府

唔駛睇醫生,自己跟you tube做就得,我都暈左個幾月,跟住做一次就好返晒,感到好神奇。

大宅

回覆樓主

謝謝資料,因為是老人家暈,所以不太敢自己做,已約了醫生,希望一次見效

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

keroropocoyo 發表於 18-7-15 17:50
https://topick.hket.com/article/1558252/%E9%A0%AD%E6%9A%88%E6%9C%89%E5%BE%97%E9%86%AB%E3%80%80%E8%8 ...

我跟住做咗次,真係覺得暈暈地

大宅

lala229 發表於 18-7-19 13:03
我跟住做咗次,真係覺得暈暈地

做完應該無咁暈,你係咪掉轉咗方向。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

keroropocoyo 發表於 18-7-19 13:08
做完應該無咁暈,你係咪掉轉咗方向。

謝謝你回覆,我做咗兩邊,一邊冇暈 另一邊做緊嘅時候開始暈8秒到…… 咁我就停一停

大宅

lala229 發表於 18-7-19 13:33
謝謝你回覆,我做咗兩邊,一邊冇暈 另一邊做緊嘅時候開始暈8秒到…… 咁我就停一停
...

咁慢慢嚟。。。要側無暈嗰邊。。。我而家都多咗側去無暈嗰邊,咁就未試過覆發。。。希望大家都無事。

伯爵府

keroropocoyo 發表於 18-7-19 13:37
咁慢慢嚟。。。要側無暈嗰邊。。。我而家都多咗側去無暈嗰邊,咁就未試過覆發。。。希望大家都無事。 :lam ...

謝謝你

首頁

尾頁

跳至