自由講場

跳至

首頁
56789...10

尾頁

用戶要求終止服務

cinda72. 發表於 18-7-15 13:50
比地址都搞唔到咩既,呢d人,求財既啫,呃唔到就第2個啦

嗯嗯

樓主收隊啦,呢邊冇運行,搵過個新target 啦
hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

用戶要求終止服務

cinda72. 發表於 18-7-15 13:52
識人唔難,但物以類聚,質素先最緊要
另外,就係如果在眾人中吸引到目光,呢個係另一個topic
...

仙姐,就憑你句衆人中吸引到目光,攞d秘密武器出黎啦
hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

子爵府

cinda72. 發表於 18-7-15 13:49
放假參加多d健康活動識人好過啦

有無好提議?

子爵府

Wingwingm 發表於 18-7-15 13:50
蒲下bar, 大把。
晤好問我邊度邊間因為我唔識

我咁既大媽款,落去bar會比人以為我黎搵阿女

禁止訪問

子爵府

cinda72. 發表於 18-7-15 13:50
比地址都搞唔到咩既,呢d人,求財既啫,呃唔到就第2個啦

我都係因為呢個原因一時放下左戒心,如果佢好直接問我戶口,就一定ko佢

禁止訪問

子爵府

PCCW2319 發表於 18-7-15 13:51
傻傻地。 呢d情況搵自己熟朋友或公司幫手。而唔係搵個面都無見過既網友。

寄錢咪仲誇張, 現在碌卡幾咁方 ...

完全認同,我當時回佢,你report比你公司啦,叫人公司過錢比你

用戶要求終止服務

wewanwan 發表於 18-7-15 13:56
我咁既大媽款,落去bar會比人以為我黎搵阿女

去蒲下測試下個市場反應先啦,咪坐響屋企對住個mon溝仔

用戶要求終止服務

cinda72. 發表於 18-7-15 13:57
自信囉,有自信既人,係最吸引架啦
而自信係建基自己付出過幾多努力,如果冇,就係自大
...

Ya ya ya ~呢句真係認同

子爵府

Wingwingm 發表於 18-7-15 13:58
去蒲下測試下個市場反應先啦,咪坐響屋企對住個mon溝仔

人地bar入面嗰啲青春少艾喎,我入去人地會覺得我係黎捉阿女返屋企嗰種

子爵府

cinda72. 發表於 18-7-15 13:58
行山group,或者興趣班之類,起碼正經既人機率高好多丫

我興趣班參加過好多,但礙於年齡,見到班中同學都係20出頭

禁止訪問

用戶要求終止服務

wewanwan 發表於 18-7-15 14:00
人地bar入面嗰啲青春少艾喎,我入去人地會覺得我係黎捉阿女返屋企嗰種
...

青乜鬼春丫,當然如果你一個c9 look 係好趕客。
有唔同bar 架麻,去得多就索到乜bar聚乜人啦。
一係學仙姐話行山囉

子爵府

Wingwingm 發表於 18-7-15 13:53
嗯嗯

樓主收隊啦,呢邊冇運行,搵過個新target 啦

我好中意你既形容詞

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主:

用戶要求終止服務

cinda72. 發表於 18-7-15 14:07
行山好架,強身健體,又可以減肥,欣賞風景,消費又平

行山look 烏卒卒油林林for 強身健體巧ok, for 溝仔我就唔sure喎。

一係有左target 先叫佢一齊行山囉,慢慢行傾下溝通下

用戶要求終止服務

cinda72. 發表於 18-7-15 14:09
我女有日玩直播,剛剛我撞返黎,8卦同佢一齊玩,佢d fans問係咪家姐,開心到我丫
...

呢下又真係低你曬

首頁
56789...10

尾頁

跳至