義工

美容扮靚 今日: 204|主題: 122609

tst ayurveda 美容院千萬不要去

大宅

國民生產總值:2046

第一次上去無論服務定態度全部都好好, 到你買左野之後就經常book唔到, 基本要2星期先book到一次, 因佢話只可book完一次 做完先可再book另一次, ok, 但我買左其中一項拉根, 全店只有一位part time staff識做, book 得其他野又book唔到佢, book到佢又可能一個月先做到一次(因要就佢時間, 做完先再book下次, 但已全個月full booking) 而最初哄我買野時話我個package 系vip, 可優先落booking. 而家佢地解釋, 個優先係每次做完就即刻幫你book下次 就叫優先 每次去做treatment, 一訓底d staff就會話你脹, 肥, 女人要推下胸等等, 不停叫你加錢試其他野, 加錢加多部機比你做 每次都係!!!!

王國熱話
大阪燒肉你地食邊間?
Kiroro 滑雪數問
星期6出發台北,請問近期天氣如何?
京都和服體驗

大宅

回覆樓主:

每次都得不到安寧, 做treatment都係想relax下, 但一訓底就sell到爆, 堅持唔要就黑面, hea做, 按摩完全冇用力, 求求其好輕手按下等時間過, d顧問態度差到爆! 問佢點解次之都book唔到, 扮聽唔到, 話"咪幫你book左幾多號囉" 跟住就唔理你, 等你自己冇癮地走, 我真心好後悔當初係佢地到買左好多野, 而家只想快d做完全, 因為次次上去都好難受, 感覺好差

複式洋房

國民生產總值:313

你有無試過 hydra facial? 我book 左2星期後試做,如果係咁差又 hard sell, 我唔去啦。

大宅

Michellecat 發表於 18-7-15 09:33
你有無試過 hydra facial? 我book 左2星期後試做,如果係咁差又 hard sell, 我唔去啦。 ...

我冇試過facial..但依排佢地系推緊facial, 我join左差唔多2年都系做body多,但最近依排去親都問我做唔做facial 我死都唔做

複式洋房

國民生產總值:313

回覆 barbiechan330 的帖子

咁我都唔去啦,昨天見佢 fb 賣廣告好似唔錯,諗住試下。

大宅

Michellecat 發表於 18-7-15 11:41
回覆 barbiechan330 的帖子

咁我都唔去啦,昨天見佢 fb 賣廣告好似唔錯,諗住試下。 ...

我之前都係facebook睇試做之後中招的 我係覺得市面甘多美容院, 試做價又差不多, 搵過又第2都一定舒服過佢

男爵府

國民生產總值:9371

回覆樓主

Jm,你仲剩幾多次療程?

大宅

肥桔 發表於 18-7-15 21:24
Jm,你仲剩幾多次療程?

起碼100格, 佢每次又book得唔多

別墅

國民生產總值:696

我都有睇過依間既fb, 好彩冇試到

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.