心聲留言

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

數小時前以為要死了。他主攻按壓我的頸,其後不前的用力壓倒我,用手抓我的頭髮,手指瘀傷了,盤骨瘀痛。
他肯定是患上數種精神病,他 是 有 病!
暫找不到落腳點,唯有在沖涼房休息。
每隔半年給打一次, 身邊伴著這精神病人,年齡愈大會愈恐佈。現在頭很痛,可能是剛才被打的痛症。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

…………

子爵府

回覆樓主

crazy...有小朋友嗎??
盡快找機構協助啦!!

男爵府

回覆樓主:

有社工跟進嗎?你可報警令佢強制入院治療,甘打法,好容易出事,小心呀!

別墅

草莓忌廉包 發表於 18-7-15 02:36
數小時前以為要死了。他主攻按壓我的頸,其後不前的用力壓倒我,用手抓我的頭髮,手指瘀傷了,盤骨瘀痛。
...

你無事ma? 無事上來報個平安好喎。。

侯爵府

好媽媽勳章

要報警,打開只會越打越癲

複式洋房

babychan123 發表於 18-7-16 00:34
你無事ma? 無事上來報個平安好喎。。

現在沒事,安全,他冷靜過後也變回正常人

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

草莓忌廉包 發表於 18-7-17 13:36
現在沒事,安全,他冷靜過後也變回正常人

自己小心,佢再唔冷靜。你要為自己打算一下
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

草莓忌廉包 發表於 18-7-15 02:36
...

報警,另外搵(風雨蘭)佢地好多社工或者過來人會幫到你,又有地方住

首頁

尾頁

跳至