義工

自由講場 今日: 904|主題: 987923

跳至
租客想遲一日走  

複式洋房

國民生產總值:103

原來個約去到8月15日,佢話想8月16日先走,通常咁嘅情況多數業主會唔會叫佢俾多一日租(500元)?定由得佢。

複式洋房

國民生產總值:261

elegantee 發表於 18-7-15 11:24
原來個約去到8月15日,佢話想8月16日先走,通常咁嘅情況多數業主會唔會叫佢俾多一日租(500元)?定由得佢。 ...

算啦,好來好去,你唔會欠一日租冇錢開飯呀?

別墅

國民生產總值:840

回覆樓主:

一日我會算,叫佢盡量上午走。我上次租客話要遲3日,我就有計返佢3日租。

wcpcelia    發表於 18-7-16 12:27

翡翠宮

國民生產總值:91278

2018父親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

BGCOME08 發表於 18-7-15 11:29
一日我會算,叫佢盡量上午走。我上次租客話要遲3日,我就有計返佢3日租。
...

agree

公爵府

國民生產總值:29900

2018勳章

原來個約去到8月15日,佢話想8月16日先走,通常咁嘅情況多數業主會唔會叫佢俾多一日租(500元)?定由得佢。 ...

可以的話會比

寶石宮

國民生產總值:270837

回覆樓主:

一日就算啦

男爵府

國民生產總值:8856

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔會

珍珠宮

國民生產總值:45245

2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

一日唔好咁mean,豪俾佢。

寶石宮

國民生產總值:323551

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

milktealai 發表於 18-7-15 11:34
一日就算啦

你好好人

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

子爵府

國民生產總值:11383

一日就算la

珍珠宮

國民生產總值:42980

回覆樓主:

講明乾淨企理就算啦
唔好叫我PM,想知就比D誠意主動PM

男爵府

國民生產總值:5293

回覆樓主:

我會由佢,叫佢下晏5點前交吉就得。要過夜就要計租啦。

大宅

國民生產總值:2707

香港熊貓 發表於 18-7-15 11:27
算啦,好來好去,你唔會欠一日租冇錢開飯呀?

x100
與智者為伍 與善者同行

翡翠宮

國民生產總值:79504

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

一日半日就無所謂,但如果佢再話推遲咁就要收番租

男爵府

國民生產總值:9924

2018勳章

回覆樓主

保留權利,收樓時清清楚楚乾淨企理,就不收!

mint2014    發表於 18-7-16 12:18

珍珠宮

國民生產總值:39673

回覆樓主

一日豪俾佢
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

男爵府

國民生產總值:6474

回覆樓主:

事事留一線,日後好相見,做人計較成咁,都好辛苦,叫佢執返好交屋咪算。

男爵府

國民生產總值:6474

回覆樓主:

我睇過農民曆,八月十六好日,宜遷徙及安床,可能因為呢個原因,八月十五忌安床。

珍珠宮

國民生產總值:32200

2018勳章

一日半日算啦!

男爵府

國民生產總值:5046

回覆樓主:

算啦

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.