自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Winnie_1210 發表於 18-7-15 13:08
你以為係大隻佬咁一嚿嚿?我咁勤力操又長期食protein類食物都唔會,你諗多咗啦
...

有肌肉新陳代謝會快d,正正喺長不胖的身型

已刪除用户

伯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

回覆 miemiebaby 的帖子

要但我筋硬平衡力差現在改善左
叫做到一字馬同 拱橋

伯爵府

小心叫你JOIN野 不要貪平

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主

的起心肝,逐間問下價,試堂,地點/價錢/導師/人數/時間,平均一下自己所須,一定找到的

大宅

波子 發表於 18-7-15 18:29
朋友說太多人一班,同埋睇你遇到過咩導師!我只上過佢地的普拉提,十幾人一班,導師只會喺佢個位教,不會逐 ...

同意 : "同埋睇你遇到過咩導師", 我好彩遇到位好的,教得好好, 會因學員能力去教,導師會由拉筋開始,順住做到一些比教難的動作,令初學都可以做到,當然無玩開個D 做得咁好,仲會行埋去指導做唔到的學員。只因課堂時間唔岩,所以無再學,真係好想跟返佢學,可惜當時無記低Miss 叫咩名! 而家參加康民署個位遵師就no good la, 剩係自己做,仲話跟得幾多就幾多,似上拉筋堂多過係瑜伽
而家係home 上youtube 跟 coffee 仲好過跟康民署個位遵師做

珍珠宮

大廚勳章 BK Milk勳章

Lmykfg 發表於 18-7-15 22:14
同意 : "同埋睇你遇到過咩導師", 我好彩遇到位好的,教得好好, 會因學員能力去教,導師會由拉筋開始,順住做 ...
我依家都會上網睇,,跟住做下

首頁

尾頁

跳至