懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

之前個胎唔識大無胎芽,小產…自然排但排唔出日日有血肚痛少於平時搞肚/M痛,去左A&E即晚安排入院。上左ward辦入院手續例行檢查,一放個鴨咀鉗入去血就流到開水喉咁吧吧聲,醫生睇唔到子宮頸,流唔停,索左好多次血先見到有舊野遮住左(卡左喺子宮頸唔上唔落),監生鉗左出黎去化驗(痛屎人地個女差啲踢到醫生俾姑娘罵 其實我唔想對唔住 )化驗左原來係個胎嘅組織,好彩鉗左出黎否則會流血不止。
血崩左幾日,過左兩個星期,而家已經乾淨左幾日,唔知大家有無中醫介紹for調理身體for日後再次懷孕?最好港島區長遠黎講唔想太奔波…我住同返工都係港島…thx

禁止訪問

洋房

garfieldagnes 發表於 18-7-15 12:54
之前個胎唔識大無胎芽,小產…自然排但排唔出日日有血肚痛少於平時搞肚/M痛,去左A&E即晚安排入院。上左war ...

西營盤王智新 醫生。 我比較難陀BB 先去睇食中藥調理 宜家懷孕初期喇 食緊安胎藥

大宅

sandy_astroboy 發表於 18-7-15 14:01
4月底做左吸宮,坐左小月,依家睇緊中醫調理,不過係太子,港島區有一個朋友睇緊,岩pm我,大家一齊努力
...

我9月中小產了,現在坐小月,可否pm你講個太子中醫資料比我呀?冇睇開中醫,想遲些搵中醫調理下

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

garfieldagnes 發表於 18-7-15 12:54
之前個胎唔識大無胎芽,小產…自然排但排唔出日日有血肚痛少於平時搞肚/M痛,去左A&E即晚安排入院。上左war ...

我都想邊間中醫好

首頁

尾頁

跳至