義工

出埠旅行 今日: 29|主題: 140075

[星馬] 馬來西亞自由行

複式洋房

國民生產總值:346

出年農曆新年想去馬來西亞加新山樂高樂園,第一次去依家搵緊資料,但我見吉隆坡去新山要搭成幾個鐘車/內陸機先去到, 咁咪要預2日留新山? 點樣plan先好?

王國熱話
關於家用
有冇青衣ftm?
有80後的媽媽嗎?
有無80後今年先升級做新手媽媽?入黎交流...

男爵府

國民生產總值:8281

BK Milk勳章

sf81 發表於 18-7-15 14:55
出年農曆新年想去馬來西亞加新山樂高樂園,第一次去依家搵緊資料,但我見吉隆坡去新山要搭成幾個鐘車/內陸 ...

新山響馬來西亞最南,近新加坡,所以通常由新加坡過關去。
由吉隆坡去比較遠,而且唔太值得花咁多交通時間。
不如留吉隆坡, 去Sunway啦。

男爵府

國民生產總值:5531

出年農曆新年想去馬來西亞加新山樂高樂園,第一次去依家搵緊資料,但我見吉隆坡去新山要搭成幾個鐘車/內陸 ...
KUL>Legoland中/下午到,2日票住一晚,第二日經SIN返香港

大宅

國民生產總值:2357

Same here, will go to Johor and KL in the coming Lunar New Year Holidays

男爵府

國民生產總值:5531

或者可以先經新加坡去Legoland同住一晚,第二日再入園玩,玩完坐大巴去吉隆坡,可以喺車休息吓,第三日早上就可以開始吉隆坡活動

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.