自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

唔知點解我成日都收到呢個sms?我有uber acc,但一次都冇搭過,又揾唔到邊度有得del acc,一日收幾次好煩!

珍珠宮

回覆樓主

上 uber 網要求取消account

珍珠宮

Rubik 發表於 18-7-15 17:34
唔知點解我成日都收到呢個sms?我有uber acc,但一次都冇搭過,又揾唔到邊度有得del acc,一日收幾次好煩! ...

一係有人用你電話去撞
一係就係個sender盲撞

大宅

回覆樓主

我間中有搭,但無呢D code

男爵府

回覆樓主:

依個code應該係開通uber a/c時用,可能有人用左你個電話登記uber。我之前有登記uber,車我無坐過反而uber eat有叫過2次,但第二次用時發現個a/c比人入侵左,重改埋個電話號碼,我即刻send email uber要求取消uber戶口,佢地初初話我改password就沒問題,叫我keep返,但我話已經無信心,堅持要取消佢哋先肯幫我取消。

珍珠宮

比比 發表於 18-7-15 18:46
依個code應該係開通uber a/c時用,可能有人用左你個電話登記uber。我之前有登記uber,車我無坐過反而uber e ...

請問係咩腥衣貓取消户口?我又係收過好多次

寶石宮

2023年兔年勳章

比比 發表於 18-7-15 18:46
依個code應該係開通uber a/c時用,可能有人用左你個電話登記uber。我之前有登記uber,車我無坐過反而uber e ...

有咗人地電話 點樣開通到a/c?

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Rubik 發表於 18-7-15 17:34
唔知點解我成日都收到呢個sms?我有uber acc,但一次都冇搭過,又揾唔到邊度有得del acc,一日收幾次好煩! ...

你快d上網cut a/c我都試過

初初以為冇乜野,後期有單俄羅斯,收咗我信用卡錢,雖然唔多,但係都叫盜用嘛

同佢投訴冇回覆,我以後都唔會用佢
日本の平安を祈ります

男爵府

唔好煩我 發表於 18-7-15 21:11
請問係咩腥衣貓取消户口?我又係收過好多次

我無記錯係個apps入面有個聯絡佢哋。

男爵府

Poyau 發表於 18-7-15 21:50
有咗人地電話 點樣開通到a/c?

依個我都唔知,只係覺得依個apps 好唔安全,所以lala聲取消。

子爵府

kk80400 發表於 18-7-15 21:56

初初以為冇乜野,後期有單俄羅斯,收咗我信用卡錢,雖然唔多,但係都叫盜用嘛

我試過被人係澳洲call幾次車,一共幾百蚊,同Uber email來往後,佢地退返錢到我信用卡。
]

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

muihsu 發表於 18-7-16 01:44
我試過被人係澳洲call幾次車,一共幾百蚊,同Uber email來往後,佢地退返錢到我信用卡。
...

我大約係$7x到,同佢email 講咗,佢淨係同我cut ac冇退錢比我呀,我又email, 又fd同佢地講架啦,一直都唔回,後期先回,只係提cut ac, 我見7x算,只係以後冇交易好啦,因為根本個戶口係我c6佢嫌麻煩,都唔搞
日本の平安を祈ります

大宅

虎到金來勳章

其實有冇熱線可打去問架?

珍珠宮

回覆樓主

最後我係個app設定最底嗰度有del acc,唔知點解之前揾幾次都揾唔到

珍珠宮

比比 發表於 18-7-15 23:36
我無記錯係個apps入面有個聯絡佢哋。

Thanks

珍珠宮

kk80400 發表於 18-7-15 21:56

用你個户口叫車定還是直頭盜用信用咭喺第二d地方消費?

首頁

尾頁

跳至