意見反饋
義工

自由講場 今日: 3486|主題: 1009238

跳至
心情差

大宅

國民生產總值:1141

好唔開心,成日都覺得好驚,行行下搭搭下車都會無啦啦喊,屋企,另一半,工作。。我好想咩都唔理,去一個得自己既地方,好想大喊一場

別墅

國民生產總值:592

baubauzz 發表於 18-7-15 18:11
好唔開心,成日都覺得好驚,行行下搭搭下車都會無啦啦喊,屋企,另一半,工作。。我好想咩都唔理,去一個得 ...

大宅

國民生產總值:1141

回覆樓主:

好想放棄所有野。試過自殺,但最後冇事救得返。。但係更加覺得難過

男爵府

國民生產總值:5279

好唔開心,成日都覺得好驚,行行下搭搭下車都會無啦啦喊,屋企,另一半,工作。。我好想咩都唔理,去一個得 ...

樓主,你情緒應該已出現問題,建議嘗試見見心理E生,因為你已有自殺傾向。祝福您!

大宅

國民生產總值:3064

正如快啲尋求專業人事協助
與智者為伍 與善者同行

版主

國民生產總值:137746

2018勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

係囉,偶然我都有時侯真係只想做「衣櫃裡的女人」,咩都唔想講,咩都唔想做
但如果走唔返出黎,就要勇敢d搵專業人士幫手了

水晶宮

國民生產總值:65502

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

想喊就喊咗先,唔好屈住。
可以嘅話就搵朋友或者專業人士傾下, 死好容易,不過解決唔到問題。 我都試過想自殺,身邊既一個陌生人, 佢見到都好驚,好擔心……
諗下你屋企人、朋友……

月光很美麗☺

大宅

國民生產總值:2852

回覆樓主

jm 雖然你呢一刻可能好辛苦,但你諗下,幾多人因為意外離開呢個世界,佢地唔想,但無得揀!我地仲有得揀,已經係一種幸福~無事解決唔到!搵專業人士求助~佢地一定可以幫到你架。。。

琥珀宮

國民生產總值:155643

壓力大....
找出什么問題令你驚?
說來听听。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

珊瑚宮

國民生產總值:105725

2018勳章

回覆樓主:

水晶宮

國民生產總值:57033

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

回覆樓主:

想放棄生命? 去轉癌症舒緩病房睇下啦, 個d明知生命倒數, 但係都盡量要自己頂住。 你既然係死門關出返黎, 證明你仲有你要做既野, 諗點死不如諗點生活令自己舒服d好過啦
心存正念,接觸的人都會是貴人;
心術不正,接觸的人都會是小人

水晶宮

國民生產總值:65287

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

快 尋求 專業人士 幫忙

翡翠宮

國民生產總值:99179

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

最重要自己愛自己
加油

公爵府

國民生產總值:25197

醒目開學勳章 畀面勳章

似情緒病,快看醫生,唔好拖

寶石宮

國民生產總值:298040

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

建議樓主唔好諱疾忌醫,儘快尋求專業人士協助加油!

大宅

國民生產總值:4759

回覆樓主

樓主,我心情都差。我因為小產。樓主,你因為乜唔開心呢?

琥珀宮

國民生產總值:179324

2018勳章

放鬆

伯爵府

國民生產總值:16760

2018勳章

baubauzz 發表於 18-7-15 18:15
好想放棄所有野。試過自殺,但最後冇事救得返。。但係更加覺得難過

救得返, 醫院有藥給你嗎?

珊瑚宮

國民生產總值:112883

看看醫生,講你既問題比醫生知,等醫生評估你既情況,食藥或其他對你有幫助既治療,
死唔可以解決問題,只會增加更多問題,
樓主,你可能係情緒出現問題,睇睇醫生啦,等醫生去幫你解決你現時情緒問題啦。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

大宅

國民生產總值:2214

回覆樓主

樓主,明白你要面對感情同工作上壓力,加油啊!難關總會過去的,只係時間問題。但你宜家要愛錫自己,快d去睇医生,不要誤診啊!你有抑鬱既症狀呀。我係過來人。

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.