意見反饋
義工

自由講場 今日: 3547|主題: 1000161

小一書包

男爵府

國民生產總值:5672

2018勳章

Beckmann 定 Moonrock 好?
小兒比較瘦,Moonrock 好似寬得滯,Beckmann 就修長d。

子爵府

國民生產總值:10526

ivy0508 發表於 18-7-15 19:30
小兒比較瘦,Moonrock 好似寬得滯,Beckmann 就修長d。

揹上身試下先,佢覺得邊款舒服就邊款
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

公爵府

國民生產總值:26801

回覆樓主:

m好似有d重
如果兩個黎講 ,b 好d

大宅

國民生產總值:1237

ivy0508 發表於 18-7-15 19:30

我仔仔同你情況一樣,我2個書包都裝同樣重量既書比佢試,佢話m輕d,但我仲未決定買邊款

男爵府

國民生產總值:5672

2018勳章

koichiblue 發表於 18-7-23 20:23
我仔仔同你情況一樣,我2個書包都裝同樣重量既書比佢試,佢話m輕d,但我仲未決定買邊款
...

M太寬身,B個型修長d
M放書要放係橡筋位或內格先唔會浪下浪下,B就可以一次過索緊

大宅

國民生產總值:1237

ivy0508 發表於 18-7-23 20:26
M太寬身,B個型修長d

但小朋友話m輕d
我小朋友比較瘦
以家好煩惱
朋友話b索繩會 整巢d書

大宅

國民生產總值:3326

認識瑞士牛牛第一回

回覆樓主:

俾小朋友揹上身,放你個手袋入書包,俾佢試下咩感覺,信佢,始終書包係佢用,我仔用mookrock,我自己單邊揹既時候覺得好重,但佢自己揹,整好晒啲扣果啲,佢話唔會重

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.