網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

請問有冇高手淘過電視機到香港?有冇人可以教我怎樣做?感激萬分!!
"彤豬b"愛"彤豬媽" "彤豬爸"愛"彤豬媽" :-) :-) :pint: :pint: :-)[img align=left]C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Pictures\carton[/img]

禁止訪問

禁止訪問

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

無淘過,暫時諗到既係,制式岩唔岩香港,保養問題,運輸問題

男爵府

好媽媽勳章

我見另-個討論區有人在淘宝淘了回港,所以想淘
"彤豬b"愛"彤豬媽" "彤豬爸"愛"彤豬媽" :-) :-) :pint: :pint: :-)[img align=left]C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Pictures\carton[/img]

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

一係睇下海信岩唔岩

複式洋房

回覆樓主

認真香港買 唔貴得多

男爵府

回覆樓主:

曾經係集運自提取貨時 見過有人淘左小米55吋電視 只係一個紙盒裝住 所以睇到係小米電視 我都好想知有無人淘過 運輸時不怕爆Mon?見唔到主人 唔係一定問佢

翡翠宮

icyblueblue 發表於 18-7-17 11:59
曾經係集運自提取貨時 見過有人淘左小米55吋電視 只係一個紙盒裝住 所以睇到係小米電視 我都好想知有無人淘 ...

内地好多品牌55寸4K都係2500以下,2000有找都有 博下又唔係衰硬嘅,無退路啫。

大宅

我淘過,要集運回來,集運公司多要做木架,多收250人仔再加運費

男爵府

fcmon2000 發表於 18-7-18 06:59
我淘過,要集運回來,集運公司多要做木架,多收250人仔再加運費

請問你用邊間集運, 我都想買小米電視機. 250人仔運費唔貴. 自取的話CALL 架貨VAN 都要呢個價.
我住種花家

大宅

有人話點對點唔加木架直送,我的加木架用淘派送,仲有間叫正點都十分推介,不過我只用過正點運其它東西

男爵府

fcmon2000 發表於 18-7-19 01:34
有人話點對點唔加木架直送,我的加木架用淘派送,仲有間叫正點都十分推介,不過我只用過正點運其它東西 ...

你是用點對點嗎? 是否要主動叫他釘木架?
我住種花家

珍珠宮

2024年龍年勳章

我618買咗,官集唔肯收,搞到要取消訂單。

大宅

回覆 sheenaho 的帖子

我上次用淘派,佢會上唔到架,要連客服(打電話),之後可叫佢做木架

男爵府

fcmon2000 發表於 18-7-20 04:37
回覆 sheenaho 的帖子

我上次用淘派,佢會上唔到架,要連客服(打電話),之後可叫佢做木架 ...

thx.
我住種花家

象牙宮

小搗蛋 發表於 18-7-16 13:09
請問有冇高手淘過電視機到香港?有冇人可以教我怎樣做?感激萬分!!

電視機為何不在香港買? 或去深水步看一下。

我淨見過N次, 关口, 排隊過关, 巴士上, 見有不少人淘家電帶回港。
包裝紙箱.... 都可以看到是什么家電。

家中電視坏坏D, 待完全死, 先買。正考慮買, made in china
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

好媽媽勳章

終於在淘宝買到了,期待中!

男爵府

小搗蛋 發表於 18-7-20 16:16
終於在淘宝買到了,期待中!

可分享買了哪部?
我住種花家

珍珠宮

2024年龍年勳章

333s 發表於 18-7-20 13:36
電視機為何不在香港買? 或去深水步看一下。

我淨見過N次, 关口, 排隊過关, 巴士上, 見有不少人淘 ...

你睇定先,蘇寧,818應該有促銷。

首頁

尾頁

跳至