美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

啱啱走去配返white fall同vital fall, 問要sample都唔俾呀!話買洗面同爽膚水唔俾sample喎!嬲嬲地下次買la mer 呀

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

回覆樓主:

以我所知佢地係有限制,比多粒都會比上級指責,間公司係呢方面好A

大宅

mariefish 發表於 18-7-16 14:48
以我所知佢地係有限制,比多粒都會比上級指責,間公司係呢方面好A

...

擺明係回頭客都唔俾,都唔知佢哋點諗
本來想試吓個防曬質地啱唔啱,而家佢唔俾我咪買其他牌子囉

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

janicewong888 發表於 18-7-16 15:04

擺明係回頭客都唔俾,都唔知佢哋點諗

試下其他啦,大把選擇,試岩先買

大宅

我唔去COUNTER, 多數幫做開FACIAL果間配返... 有時做完FACIAL, 有新SAMPLE都會比1,2支試下... 佢地比SAMPLE又OK唔手軟
會唔會COUNTER的BA HOLD住唔比..

侯爵府

janicewong888 發表於 18-7-16 14:46
啱啱走去配返white fall同vital fall, 問要sample都唔俾呀!話買洗面同爽膚水唔俾sample喎!嬲嬲地下次買la ...

係。上次買金裝line 支油,想要金裝eye sample 話冇但見到有!5比我

翡翠宮

KEROROBB 發表於 18-7-16 15:51
我唔去COUNTER, 多數幫做開FACIAL果間配返... 有時做完FACIAL, 有新SAMPLE都會比1,2支試下... 佢地比SAMPLE ...

咁係美容院買好過,我見有間水貨店都有得買

大宅

leeleebaba 發表於 18-7-16 16:05
係。上次買金裝line 支油,想要金裝eye sample 話冇但見到有!5比我

買金裝都唔俾sample真係好嬲

大宅

mariefish 發表於 18-7-16 16:10
咁係美容院買好過,我見有間水貨店都有得買

我唔敢去水貨店買呀,驚有假貨

翡翠宮

janicewong888 發表於 18-7-16 16:21
我唔敢去水貨店買呀,驚有假貨

咁又係,心裡面都會仍住咁,唔安樂

侯爵府

janicewong888 發表於 18-7-16 16:20
買金裝都唔俾sample真係好嬲

比,但以前我買factor3 line 話想金裝,佢話一定要買金裝才有金裝sample, 我上次買金裝油要求一支金裝sample eye cream, 佢話只可比一支f3 cream sample, 超級衰

翡翠宮

mariefish 發表於 18-7-16 15:09
試下其他啦,大把選擇,試岩先買

agree

大宅

回覆樓主

我成日買過萬蚊 sample 都無比既,想試下其他產品都無機會,勁cheap
相反cpb ,dior 都比得好爽手下,
所以都好少再幫襯valmont 了

大宅

micky320 發表於 18-7-16 21:08
我成日買過萬蚊 sample 都無比既,想試下其他產品都無機會,勁cheap
相反cpb ,dior 都比得好爽 ...

你咁講我對Cpb有啲興趣話晒啲產品都唔平,梗係想試左先買貨裝,valmont支防曬成千1500,仲貴過la mer cpb ! 唔係話貪小便宜要攞好多sample ,有興趣想買都唔俾真係好滅火

首頁

尾頁

跳至