自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

今早見到一位Jm開post.,話好味。
剛才行惠long.於是揾下黎試。
行來行去唔見有。唔死心。再逐個架望。原來放係最底貨架兼d貨遮住。
如果喜歡食魚柳飽醬既。必喜歡。
我就食唔停。好惹味。
謝謝JM報料。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

回覆樓主

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我仲未買
不要從別人的嘴裡去認識我

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主

係咩,好味

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

剛剛係7仔見到20蚊2包,但我攞住太多野,所以無買到。

子爵府

CYWS 發表於 18-7-16 21:33
剛剛係7仔見到20蚊2包,但我攞住太多野,所以無買到。

惠long 9.5一包呀

子爵府

stagea 發表於 18-7-16 21:31
係咩,好味

平時食魚柳包既。一定接受這個醬。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

好毒吓

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

41009022009 發表於 18-7-16 21:37
平時食魚柳包既。一定接受這個醬。

要買先得

珍珠宮

回覆樓主

子爵府

tsung 發表於 18-7-16 21:41
好毒吓

係好毒。原本無諗住食。小朋友心急開黎食。食左2條。係咁。媽咪。好味喎。試下啦。之後係咁食左半包

子爵府

回覆樓主:

嗱。口味既野。你哋明啦。
你哋試過唔好味。唔好打我呀

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 育兒性格勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

41009022009 發表於 18-7-16 21:49
係好毒。原本無諗住食。小朋友心急開黎食。食左2條。係咁。媽咪。好味喎。試下啦。之後係咁食左半包 :happ ...

欲罷不能

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

應該幾夾,下次又試下先

珍珠宮

回覆樓主:

百佳唔知有冇得買?

子爵府

熱血勳章

回覆樓主:

子爵府

blackberry 發表於 18-7-16 22:11
應該幾夾,下次又試下先

唔太中伏既。