夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

fishwawa 發表於 18-7-18 14:07
羅左公屋先再諗下步....錢就抓緊d.
有咩唔開心,上黎傾,
及早發現賤男人本性,係妳幸運。

一齊左10幾年,其實四年前佢已經因為一個異性朋友同佢鬧離婚,但係當時冇證據,剩係睇到d傻豬早唞呢d訊息,佢堅稱係普通朋友。佢係一個唔捉姦在床都唔會認嘅人,果次一齊返係因為我身體唔舒服入醫院做手術,跟住佢好照顧我又話會改過同在識女仔,我都觀察左一兩年時間先淡忘件事。今次會再借錢比佢係因為大家等緊公屋,我冇收入我有儲蓄,但佢冇收入冇儲蓄,我都想佢維持到佢自己嘅生活,先借錢比佢買架車開工, 點知買咗架車一兩個月就發生呢件事。我都唔敢問自己咁多點解,因為冇答案,會更加唔開心,我盡量叫自己諗應該點做同未來

洋房

~小樹兒~ 發表於 18-7-18 14:33
佢老公係咪大陸人? 如果係,其實分分鐘個女人老公都已經知,暗許佢响香港搵你老公、甚至搵幾條佬分別供 ...

咁我唔肯定佢老公係咪大陸人,不過係一齊住連埋個大陸女人個老公阿哥,應該四個人住。同埋的估佢老公應該係香港居民,因為每朝早大約九點返工夜晚六七點返去,所以應該有身分證先會喺香港有工作。

洋房

射手貓 發表於 18-7-18 14:40
但佢手機會顯示用緊網頁版

如果佢禁去設定果版有留意係會睇到

洋房

回覆樓主

比你上到樓又點?同佢一齊住?離婚咪又係比返間樓政府!!!!!

睇哂人地whatsapp,人地日日搞到天旋地轉,自己生性病仲要話唔關事,唔通行街比人傳染呀?!

本末倒置!顛倒是非!咎由自取!甘心做奴婢就唔好呻,一世唔想變就繼續忍!

睇咗醫生未呀?!精神科,婦科,社會衛生科呀!唔吵醒你都唔得!

男爵府

seesee12345 發表於 18-7-18 14:55
咁我唔肯定佢老公係咪大陸人,不過係一齊住連埋個大陸女人個老公阿哥,應該四個人住。同埋的估佢老公應該 ...

四個人住你老公仲可以朝朝上去飲湯同上床? 勁

個女人搞你搞得咁行,唔覺佢會驚比人知。不過其實你如果收到恐嚇,有人身危險,佢係犯刑事罪行,你可以報警。只係唔知佢係咪有精神病,你已經比人知咗自己住邊都係危險

洋房

~小樹兒~ 發表於 18-7-18 15:07
四個人住你老公仲可以朝朝上去飲湯同上床? 勁

個女人同佢兩歲未夠嘅女,仲有個男人同佢阿哥,佢哋返晒工就叫佢上嚟,試過有次隔離屋開門個女人都話嚇死,報警唔知受唔受理,因為我知道係邊個人,咁咪即係攤牌。

洋房

慘男 發表於 18-7-18 15:01
比你上到樓又點?同佢一齊住?離婚咪又係比返間樓政府!!!!!

睇哂人地whatsapp,人地日日搞到天旋地轉 ...

多謝你咁緊張我,上到樓就會即刻離婚唔係一齊住,睇佢哋嘅對話起碼我知道佢哋下一步會點做。我有同我老公講過係佢惹到我有病,咁佢唔認,我都冇辦法。同埋如果上到樓離婚係唔使交番間屋。但有機會要轉去一至二人單位。

大宅

我唔係好明, 樓主本身沒返工但有儲蓄, D 錢可以買到車比你老公,可以借錢比你老公, 可以每個月交到一半租金, 咁你個D儲蓄錢都好多下, 乜公屋唔係有入息同儲蓄上限 ?

就算等你上到樓之後離婚, 間屋咪又係比咗人地唔會有你份, 唔好傻啦, 快快揾工同揾地方搬啦。

佢已經攪到你有性病你都可以仲忍佢。而家個女人想攪到你有精神病, 到時你同你老公攞咗屋, 可以因為你有病而申請綜援,明正延順你老公唔使做又有錢同個女人洗。

男爵府

seesee12345 發表於 18-7-18 15:21
個女人同佢兩歲未夠嘅女,仲有個男人同佢阿哥,佢哋返晒工就叫佢上嚟,試過有次隔離屋開門個女人都話嚇死 ...

一兩次話嚇死,講真未必代表啲咩。不過唔知佢知唔知你掌握到佢啲資料,如果你想講佢而家係因為以為你咩都唔知,所以先咁狼,公開佢就會ko佢,咁都可以。佢咁狼,你公開要預佢又可能會再報復

有人恐嚇,就係刑事,報警會受理,不過可能備案而已,他日如果佢真係傷害你或有咩事,就多項證據咁解。如果你隔好耐先話佢恐嚇,自己要同差人解釋返點解你忽然先感覺到人身有危險。留意返我提起報警唔係比多個方法你去報復,只係單純講佢恐嚇係刑事罪行,如果你覺得人身安全受到威脅係可以報警

祝你好運

大宅

seesee12345 發表於 18-7-17 21:31
事情係由三月開始,當時去咗台灣旅行發現老公性唔同左, 都唔知點解佢會無啦啦因少事而大發脾氣,我自己本 ...

"男人出軌了卻不願離婚,到底是為什麼?"

不如妳問 "男人食完車仔麵卻不願離婚,到底是為什麼?

妳會問我 "吓 ? 關咩事呀? 你都攞尼講!"

無錯, 答案就係咁.

男人出軌了卻不願離婚,到底是為什麼?["

洋房

Phoebeliu323 發表於 18-7-18 15:25
我唔係好明, 樓主本身沒返工但有儲蓄, D 錢可以買到車比你老公,可以借錢比你老公, 可以每個月交到一半租金, ...

我儲蓄係夠買車同生活,唔過上限,另外問左房署,上樓後離婚最壞打算只係再搬去1-2人單位,而個病食左藥已經好返,亦都無再同佢有性接觸。但小數怕長計,而家租劏房都要7千幾蚊,所以我會等多幾個月,上樓再作打算。

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

男爵府

回覆樓主

佢肯就一年離婚,唔肯就兩年,洗鬼呢個污糟辣蹋嘅賤人同意
驗左愛滋未?

男爵府

seesee12345 發表於 18-7-18 14:56
如果佢禁去設定果版有留意係會睇到

我係公司會用電腦版,當用電腦版時,手機成日會彈出信息話我用緊電腦版的,所以你都留意下。我係用android 機,Iphone 機就唔肯定會唔會。

洋房

blinkgogo 發表於 18-7-19 08:14
佢肯就一年離婚,唔肯就兩年,洗鬼呢個污糟辣蹋嘅賤人同意
驗左愛滋未?
...

全部驗晒

洋房

jwy2 發表於 18-7-19 08:17

我係公司會用電腦版,當用電腦版時,手機成日會彈出信息話我用 ...

Iphone無彈出黎

大宅

seesee12345 發表於 18-7-17 21:41
講返搵到啲咩證據,就係佢哋係WhatsApp嘅對話,雖然我老公自覺好聰明,每次返屋企都刪除曬所有對話的語音 ...

Whatsapp同步可以睇到視訊同Whatsapp通話,請指教。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

seesee12345 發表於 18-7-19 11:49
Iphone無彈出黎
無兒女,唔分手,等公屋到手後又点比錢佢待...............................你咪係佢提款機,都無好..............怕有日見報

首頁

尾頁

跳至