親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 mand089 的帖子

謝謝!麻煩回來後告知

大宅

JuneLai 發表於 18-10-7 18:55
回覆 mand089 的帖子

謝謝!麻煩回來後告知

今朝我啱啱落機返左黎啦, 我D屋企人好滿意D trip....XD
到左最後果日, 我6299, 大伯 仲加join埋果酒莊團....XD (因為凌晨機, 所以佢地CHECK OUT 後寄存左行李, 就JOIN 團去左玩LU...XD, 結果佢地前後JOIN 晒4個trip, 我自已同我老公就JOIN 左3個...XD)

架車上限只可以坐11人, 我跟果個導遊係新加坡人, 但係識廣東話既
佢仲會有相機, 影下D團體相, 同埋我地D家庭合照, EMAIL 返俾我....XD (我返到香港已經收到EMAIL LINK 啦)...XD

對我黎講, 我都覺得好滿意...XD

男爵府

mand089 發表於 18-10-21 10:33
今朝我啱啱落機返左黎啦, 我D屋企人好滿意D trip....XD
到左最後果日, 我6299, 大伯 仲加join埋果酒莊團.. ...
謝謝你的資訊呀 !

子爵府

mand089 發表於 18-10-21 10:33
到左最後果日, 我6299, 大伯 仲加join埋果酒莊團.. ...

請問可以話我知你喺邊度報呢?我都想搵廣東話導遊呀,謝謝

大宅

binbin仔 發表於 18-10-27 10:44
請問可以話我知你喺邊度報呢?我都想搵廣東話導遊呀,謝謝

我揾果間叫KK Melbourne Tour, 你可以上網睇下佢地既網頁睇下啱唔啱你心水

男爵府

Lqueenie 發表於 18-9-4 18:04
join過kkday一日團去大洋路,唔錯,我地車只有11人,同出面好貴的細團無異
...

去大洋路的車程是否很長? 我見去程到不同景點每程少於1小時, 但回程就一次過 2-3小時,是否真的很值得去睇? 我女有點怕長途車。

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

magiccandy 發表於 18-11-2 12:10
去大洋路的車程是否很長? 我見去程到不同景點每程少於1小時, 但回程就一次過 2-3小時,是否真的很值得去睇? ...

去程沿海邊,每個地方停一陣,食完lunch仲要個幾鐘車先到,我覺得都值得,車程係耐,一上車就休息,回程就成3個鐘咁上下

magiccandy    發表於 18-11-2 15:48

首頁

尾頁

跳至