親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

JM 出門前會早幾日買定落地先架?

大宅

回覆樓主

If it is instant confirmation from klook and mobile voucher is accepted , u can buy the ticket right before u go.

別墅

samsim 發表於 18-7-19 13:25
JM 出門前會早幾日買定落地先架?

我會出發前買定

wcpcelia    發表於 18-7-21 16:36

大宅

回覆樓主:

我見要電郵 confirm, 咁出發早兩日買啦! hee thanks JM

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

samsim 發表於 18-7-20 00:01
我見要電郵 confirm, 咁出發早兩日買啦! hee thanks JM

即日買都試過
放下自在

大宅

最關心BB問題熱投勳章

回覆 samsim 的帖子

我會去到先買或者睇定天氣再決定,朋友試過買定(有指定日子既)
門票,點知去個日全日落大雨,好掃興~

大宅

去到先買樂園票,因為要預當日天氣情況,雷暴會停水上及戶外遊戲的,而且不會滿座買唔到票的。

別墅

回覆樓主:

我出發前買定!去到臨時加插景點,都有即場買,但即場買要留意是否可以用手機的憑証,因為有部份要打印憑証的。

男爵府

cattz288 發表於 18-7-20 01:11
即日買都試過

技術性問題請教,即時上網買飛,用信用卡,通常要會去了個版面收一次性密碼輸入,但換了新加坡數據卡係會收唔到信用卡send去我原本電話號碼的msg,你地有咁情況嗎?

男爵府

kwanbb 發表於 18-8-3 15:53
我出發前買定!去到臨時加插景點,都有即場買,但即場買要留意是否可以用手機的憑証,因為有部份要打印憑証 ...

技術性問題請教,即時上網買飛,用信用卡,通常要會去了個版面收一次性密碼輸入,但換了新加坡數據卡係會收唔到信用卡send去我原本電話號碼的msg,你地有咁情況嗎?

男爵府

BabyGGBaby 發表於 18-8-2 17:19
去到先買樂園票,因為要預當日天氣情況,雷暴會停水上及戶外遊戲的,而且不會滿座買唔到票的。 ...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

joeypong 發表於 18-8-6 09:41
技術性問題請教,即時上網買飛,用信用卡,通常要會去了個版面收一次性密碼輸入,但換了新加坡數據卡係會 ...

一間間bank, 有d咭用過就唔駛收sms, 如果要收就要用返開返原有roaming電話咭,off數據咁收sms!
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 18-8-6 09:46
一間間bank, 有d咭用過就唔駛收sms, 如果要收就要用返開返原有roaming電話咭,off數據咁收sms!
...

即換番香港電話卡Off 了數據靠例如酒店Wi-Fi 收sms? 定係沒有數據都收到sms的?謝謝

象牙宮

joeypong 發表於 18-8-6 09:50
即換番香港電話卡Off 了數據靠例如酒店Wi-Fi 收sms? 定係沒有數據都收到sms的?謝謝
...

係呀!收sms只需電話咭有roaming 服務就可以! 要先喺手機off數據先可以確保一d data都無用, 因為唔off, 手提有機search緊wifi時已經用緊數據!
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 18-8-6 09:54
係呀!收sms只需電話咭有roaming 服務就可以! 要先喺手機off數據先可以確保一d data都無用, 因為唔off, ...

謝謝回答!感激!

琥珀宮

技術性問題請教,即時上網買飛,用信用卡,通常要會去了個版面收一次性密碼輸入,但換了新加坡數據卡係會 ...

上網買飛前,搵人換番香港張sim卡先

大宅

銀聯唔使收SMS, 不過 KLOOK 唔收。另外,銀碼少於2000唔使SMS.
如果定 KLOOK 你可以預先增值入 PayPal 用餘額比。

大宅

我用了Citibank 及BOC, 都不用OTP. confirm 超快。。instant Order confirmation 及e-voucher; 去到境點show mobile QR code. 我試過去境點途中先買

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

早幾日買, 因為我試過買uss 飛要等2日.

珍珠宮

唔係所有門券可買即日,要留意返

首頁

尾頁

跳至