自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

15週年勳章 親子王國15週年勳章

按小朋友年紀問西醫意見吧.........
至於天然療法不可信,你99既所謂自己好係指賭緊小朋友發育時免疫系統成長會好返........但如果唔好就變成慢性皮膚累死一世啦!

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

叫老公同佢講下,會唔會好D?

大宅

wakanda 發表於 18-7-19 17:24
而家做FTM真係好難,
除左要打理家頭細務同照顧小朋友之外,
仲要小心唔好踩到奶奶條尾,即使佢錯都好!

唔會自己好 咁熱天博命R 損曬感染細菌仲麻煩 唔用西藥藥膏都要狂用保濕cream 保濕 唔好等皮膚不停增生變慢性
慢性至係真正無得救

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

而家做FTM真係好難,

小朋友係你自己既,唔係你99生既。
你既責任係要保護小朋友, 明知濕疹唔係"唔搽野就好" 而你都委就係99淫威下, 你害左小朋友。
BE STRONG! 你係阿媽, 你話事!
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

而家做FTM真係好難,

睇醫生搽醫生俾啲藥囉,除非你99有醫生牌。

公爵府

畀面勳章

回覆樓主:

好難會自己好囉,反而會愈來愈多, 睇醫生啦

男爵府

回覆樓主

其實大把三姑六婆會發表偉論,當佢係其中一個你就唔會咁上心同勞氣,求其哦就算,繼續係佢面前搽,佢再講又再哦,得喇,有分數喇!佢又再講,你叫佢同你老公講就得!

珍珠宮

回覆樓主

如果係醫生開既藥膏,會按指示搽好

子爵府

2018復活節勳章

回覆樓主

小好芳齡30有多,濕疹陪住我大無好過

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我曾經都有,唔會自然好。如果你唔理佢只會越嚟越衰
不要從別人的嘴裡去認識我

禁止訪問

禁止訪問

已刪除用户

回覆樓主:

公爵府

回覆樓主

你先係你個仔嘅阿媽,點湊係你話事,完。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Manmanca 發表於 18-7-19 18:35
好難會自己好囉,反而會愈來愈多, 睇醫生啦

啱呀

珍珠宮

而家做FTM真係好難,

早幾排就係有個女仔,細個果陣有濕疹,佢阿媽初初無帶佢睇醫生,搞到越嚟越嚴重,最後父親節果日殺死自己父母,自己自殺死。你叫你老公反問你奶奶,點解唔見個女仔啲濕疹會自己好

男爵府

回覆樓主:

如果嚴重,r到損,都係睇醫生,止左癢,攪返好,勤揸lotion保濕。
我仔都試過幾次r到損,癢起上黎,咁細個人仔真係好難忍。

子爵府

熱血勳章 2016畫展勳章

回覆樓主:

好奇樓主幫小朋友查乜,生粉?豉油?99咁大反應。如醫生叫搽唔洗理佢啦

子爵府

回覆樓主:

睇醫生啦,等佢冇聲出,唔通佢叻過醫生。

首頁

尾頁

跳至