懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

認識瑞士牛牛第一回

回覆樓主

你睇返你張覆診紙,如果寫「20週超聲波」就係助產士照既。如果寫「詳細超聲波」,照前要先去急症室登記入院手續既話,就係醫生照既。
我係醫生照的,我無再出私家照,覺得清同詳細,有數手指腳指(不過可能真係睇醫生心情)。心臟、腎、腦、鼻、嘴、腰骨之類嗰啲都有睇

男爵府

del

別墅

shanshan827 發表於 18-7-22 09:33
你睇返你張覆診紙,如果寫「20週超聲波」就係助產士照既。如果寫「詳細超聲波」,照前要先去急症室登記入院 ...

我張係寫20周超聲波(emoji)

男爵府

Misszoey 發表於 18-7-20 17:31
想問下大家有無係QE 照過結構?
我知政府唔會數手指腳指...
請問大家知唔知政府會照D 咩部位?

我係QE醫生照的,她有數比我聽既,不過得她見到,我自己就睇不清楚,醫生都照得比較趕,但照不倒個咀有叫我出去行下回來再照,不過有少許大力

別墅

ignit 發表於 18-7-22 10:56
40分鐘?你亞b唔合作?
我亞b合作情況下,響私家照20分鐘,QE 10分鐘

我諗算合作掛?因為姑娘有keep住講睇緊d咩呀,有時未睇到d嘢,佢會話咁我地睇咗其他先咁
第一次照,QE間房係有兩個姑娘照架,一個著護士長衫,另外一個我就唔記得了

男爵府

回覆樓主:

我係醫生照,感覺上有d求其,可能果日太多人,照咗10分鐘到就照完,無數手指腳指
佢照緊邊亦無同我講,一直靜靜咁睇
見佢脊骨照得最耐,其餘都好快過

別墅

toronto929 發表於 18-7-25 11:23
我係醫生照,感覺上有d求其,可能果日太多人,照咗10分鐘到就照完,無數手指腳指
佢照緊邊亦無同我講,一直 ...

睇黎真係睇彩數。

首頁

尾頁

跳至