親子旅遊

跳至
[中國] 深圳觀瀾湖  

首頁

尾頁

男爵府

starry_night 發表於 18-7-28 21:37
我book八月頭住hard rock, 因為主要玩生態園同商場

而且暑假期間生態園開埋夜晚場,不過有d設施唔開

請問生態園同商場係咪在酒店附近?需要再搭車嗎?

男爵府

meimeitse 發表於 18-8-15 03:45
我都想講吓玩完回來小小分享
住:我一早已做check in,之後去MH Mall玩到5點先返去,點知職員同我講仲未安排 ...

請問你生態園門票幾錢?系咪吾book packages 去商場都大把野食,早、午、晚都攪得掂?
心思思緊,去吾去玩吓!

大宅

*豬仔包* 發表於 18-8-15 14:18
請問你生態園門票幾錢?系咪吾book packages 去商場都大把野食,早、午、晚都攪得掂?
心思思緊,去吾去玩 ...

門票我冇留意,因為我買package
至於食嘢商場大把嘢食任你揀,擔心唔知食邊間好過

男爵府

*豬仔包* 發表於 18-8-15 14:09
請問生態園同商場係咪在酒店附近?需要再搭車嗎?

非常近,行路唔洗多過7分鐘

男爵府

meimeitse 發表於 18-8-15 14:35
門票我冇留意,因為我買package
至於食嘢商場大把嘢食任你揀,擔心唔知食邊間好過
...

Thx!

男爵府

starry_night 發表於 18-8-15 17:14
非常近,行路唔洗多過7分鐘

Thx!

大宅

joeychong9 發表於 18-7-28 14:45
上觀瀾湖官網睇班次,打香港電話book
人民幣70/位(8月開始),120以下free,但要通知,因為要hold位
香港上車/ ...

有專車到香港,可以唔洗到皇崗上車嗎?

大宅

如果book深圳觀瀾湖親子package, 我2大2小,1個11歲,1個5歲,細嗰個係咪唔駛再加錢包食同玩?

大宅

anniecheung00 發表於 18-8-16 14:53
如果book深圳觀瀾湖親子package, 我2大2小,1個11歲,1個5歲,細嗰個係咪唔駛再加錢包食同玩? ...

我情況係細仔120米以下,book時職員同我講佢要加早餐錢,當時覺得怪,明明話120以下免費,不過佢話早餐$6x我就冇所謂,去到當日check in職員話唔洗比

所以食住都唔洗加錢,但遊戲卷上如兩個小朋友都玩,就要比返一個錢

大宅

想問各位JM, 如果無微信支付, 生態園, MHMALL 收唔收CASH, 因為聽朋友講生態園玩遊戲要用微信支付. THX!

大宅

tuelovefei 發表於 18-11-21 14:03
想問各位JM, 如果無微信支付, 生態園, MHMALL 收唔收CASH, 因為聽朋友講生態園玩遊戲要用微信支付. THX! ...

生態園唔收cash, mh mall收
我去到俾現金d當地人叫佢地幫手買

大宅

wingyanmui 發表於 18-11-21 15:48
生態園唔收cash, mh mall收
我去到俾現金d當地人叫佢地幫手買

Thanks

大宅

whitefish 發表於 18-7-31 17:22
星期日剛去完,夜晚有3D 水幕表演,都唔錯。夜晚機動遊戲都有開架。
不過7月31日前有團購票$29.9 包一大一 ...

你好,想問下個3D表演係係生態園?另外我兩個小朋友8歲同6歲,知唔知Hard rock酒店嘅親子package要唔要另外收費?

大宅

kklawlaw 發表於 18-12-5 12:12
你好,想問下個3D表演係係生態園?另外我兩個小朋友8歲同6歲,知唔知Hard rock酒店嘅親子package要唔要另 ...

唔好意思,我住HARD ROCK 只訂酒店,所以不知PACKAGE 包甚麼
生態園好像跟高度收費的...但長者(好像70歲)免票
我要強力DDT...

大宅

kklawlaw 發表於 18-12-5 12:12
你好,想問下個3D表演係係生態園?另外我兩個小朋友8歲同6歲,知唔知Hard rock酒店嘅親子package要唔要另 ...

我月尾都去hard rock,佢個家庭package 好似包3個成人生態園入場券,入到去都係逐樣計錢

大宅

whitefish 發表於 18-12-6 09:19
唔好意思,我住HARD ROCK 只訂酒店,所以不知PACKAGE 包甚麼
生態園好像跟高度收費的...但長者(好像70歲 ...

請問你係喺皇崗搭的士去hard rock 嗎?

大宅

meimeitse 發表於 18-12-6 13:30
請問你係喺皇崗搭的士去hard rock 嗎?

我在清湖地鐵站打的去的
我要強力DDT...

男爵府

皇崗站有收費既酒店shuttle去到觀瀾湖golf club 落車,行20米左右到hard rock hotel, 比較安全既交通方法

伯爵府

whitefish 發表於 18-12-10 16:17
我在清湖地鐵站打的去的

打的幾錢

伯爵府

babycute2009 發表於 18-12-11 08:08
皇崗站有收費既酒店shuttle去到觀瀾湖golf club 落車,行20米左右到hard rock hotel, 比較安全既交通方法 ...

呢個幾錢收費架

首頁

尾頁

跳至