自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

複式洋房

shirley_hinwai 發表於 18-7-23 22:45
我7月也有幫襯過,李大哥有交帶,佢都包得好好,又香又甜,都係冇問題喎

有無交代真係見人見智啦
我收到既報料同我所見既證據就真係有人中招囉
你好彩唔代表人地都好彩既

你應該係用你既智慧再用心諗一諗
如果佢真係俾佢口中去屈Q人既野又唔敢PO曬D對話出黎~
咁嘛就係身有屎囉~
大家都係成年人啦~
唔好為左水果天生就係香甜~
然後咧~~~就係度幫果D搵笨既騙子係度撐台啦~
就我所知所見既果一堆證據!
佢堅係偷斤減量!
又有性騷擾多名女管理員同社員~查實你有無睇過姐?
無既話唔該睇完先再黎留言啦~

伯爵府

daren995 發表於 18-7-24 16:25
恭喜你 因為你係因為佢上左新聞之後果一批客

佢又點會再寄爛貨俾你呀

咁我地真係好好彩喇,買到又平又靚又香又大重送到上門嘅芒果,其實呢。。我冇針對你架,大家都係講自己遇到嘅事啫

shirley_hinwai    發表於 18-7-24 16:43

大宅

回覆 daren995 的帖子

有人咩係會俾人搵左笨都仲要幫人口呢?其實你又冇買過 又要出黎嘈
老老實實關你咩事
唔好一副正義x上身啦
你同街市果d講人是非既三姑六婆有咩分別?
好聽d咪叫好奇 難聽叫八卦囉

你講起我都好好奇
有咩女人俾人性騷擾緊都仲要懶好心咁去幫農民
話月入6個位 唔志在d多餘錢
但又要開人地中間人費一個double 呢可?

啦 我真係好好奇架 你跟車咁貼不如代答下啦
反正你食都未食過睇相就知有問題囉
你又同人地d事主咁熟 事主一定乜都話你知架姐

伯爵府

點解個台灣芒果專家唔直接開名呀?只用L先生代替,咁樣人人都可以話自己係專家啦,無公信力,不如你都開名講個專家名出黎,睇下係咪有此真人。

大宅

daren995 發表於 18-7-24 16:25
恭喜你 因為你係因為佢上左新聞之後果一批客

佢又點會再寄爛貨俾你呀

嘩,你咩身分地位呀?個個受害人都要向你報料嘅?你真係偉大喇,仲幫人整合哂啲相呀新聞咁,但自己又無幫襯過喎,仲走嚟話我地真買家。

shirley_hinwai    發表於 18-7-24 16:55
shirley_hinwai    發表於 18-7-24 16:55

複式洋房

大宅

咁你所聽嘅嘢,係唔係真係喺現場親眼見過呢?如果冇嘅話....你唔好同我咁樣講囉。。
再加上你講嘅比人呃同埋性騷擾嗰樣嘢,嗰啲人應該係報警囉。。。同你講把鬼咩,唔通你係警察...

正常人比人性騷擾, 梗係報警啦!!
仲喺度po文做乜叉呀?

大宅

daren995 發表於 18-7-21 12:16
近期FB某台灣親X遊男管理員 
疑幫台灣無良果商網上買賣台灣芒果同果乾 
多名香港巴打絲打中伏了!

其實睇哂啲新聞,內容都係得一個受害人,但記者又無去求證,單憑佢自己拍段片就話人呃秤,有少少sense嘅人都唔會信哂單新聞啦,除非無啦

大宅

咁我又真係幫人幫到出哂面我仲要真金白銀買返黎
食完中左伏都仲要幫

但係我都唔知自己伏左d咩 wo

我淨係知一般代訂生果既鋪 6 7百蚊一箱啦
台灣代購順路返香港都要5百幾一箱
果欄我冇去問 但街市散賣50蚊粒咁啦
我搵農民大哥賣 400蚊唔洗仲好甜好好食

不如你話我知我伏左係邊度?
不如你話我知邊有人咁大愛唔賺錢仲要俾人性騷擾都要去幫人?
你順手話埋我知啊專業戶係邊個 等我真金白銀搵佢買黎試下
頂級有幾頂好嗎?

shirley_hinwai    發表於 18-7-24 16:57

複式洋房

大宅

daren995 發表於 18-7-24 16:46
我想問下你有無睇過我一樓
最尾果條LINK裡面既證據?

你都害人害到出哂面啦,又話睇嘢唔係睇一面,但我地買完讚好就話我地幫衰人,你睇下自己出個咩標題先啦,用詞難聽,表面話幫人,實質都係想唱衰人姐。。。

大宅

daren995 發表於 18-7-24 16:46
我想問下你有無睇過我一樓
最尾果條LINK裡面既證據?

我有睇你最尾嗰條Link呀....咪就係比人混入咗個群組偷啲相上嚟做新聞囉。。

因為呢...都有好多人同我講啲相係佢哋嘅,但係佢冇同意過,亦都冇話要投訴,但就唔知邊啲賤人偷相囉

大宅

teacha 發表於 18-7-24 16:55
你都害人害到出哂面啦,又話睇嘢唔係睇一面,但我地買完讚好就話我地幫衰人,你睇下自己出個咩標題先啦, ...

複式洋房

shirley_hinwai 發表於 18-7-24 13:23
我都同意pat614所講,嗰位男管理員,佢一直都好幫忙解答網友嘅台灣旅遊問題,佢衹係幫李大哥講解個d團友講 ...

哇~ 咩依家d c9咁鬼搞笑嫁?
你估我好似你咁鬼得閒咩~
你留言我就要即刻覆你?

好心你啦~我唔似得d人俾人用芒果操控左囉
黑唔黑就由大家既智慧自行判斷啦
不過唔好淨係單睇片面之詞
無風不起浪 自己去search下
我唔係2邊既CS
不過我就有理智地睇曬2邊既資料再出POST囉~

複式洋房

shirley_hinwai 發表於 18-7-24 17:03

我有睇你最尾嗰條Link呀....咪就係比人混入咗個群組 ...

呢D我就唔知啦~
因為我好心提醒~
總之果條友我就肯定唔會同佢買囉~

大宅

好心提醒就話人地係無良賤男亂cap人圖就話係真相
三姑即係三姑

複式洋房

teacha 發表於 18-7-24 16:55
你都害人害到出哂面啦,又話睇嘢唔係睇一面,但我地買完讚好就話我地幫衰人,你睇下自己出個咩標題先啦, ...

我好似見到你既影子
話人之前先反省下自己
你又何嚐唔係幫壞人幫到出晒面呀

大把港澳地區人唔知佢台灣既負面新聞
佢堅係要用d賤價貨黎收買人心啦
明眼人都知....正常一個有良心既果農又點會俾人搞到上新聞呀
你估d台灣客真係食飽飯無CO咩!

複式洋房

收到有人報料? 樓主你真好心!

大宅

daren995 發表於 18-7-24 17:06
哇~ 咩依家d c9咁鬼搞笑嫁?
你估我好似你咁鬼得閒咩~
你留言我就要即刻覆你?

我哋啲師奶就係咁搞笑㗎啦....乜你唔知㗎咩?
你而家咁q得閒不停係咁覆嘅。。
咩好心我啦.....而家唔係得我一個講呀!仲有其他人講㗎,關咩俾芒果操控咗呀....你係咪食懵咗呀? 連自己覆咩都唔知(emoji)(emoji)無啦啦又話咩性騷擾....一直以嚟都冇講呢樣嘢嘅。。

我淨係喺facebook見過嗰個女人講過呢樣嘢囉,莫非你就係佢? facebook玩唔夠?又嚟呢度開個新acc再玩過? 你係咪真係好x悶只啫?

我哋呢度啲人都係有睇兩邊㗎,不過唔知點解我哋講呢...你就話我哋有問題囉,但我哋話你就唔得... 就話我哋就有問題

總結:::就係我哋買過嘅人講就係偏幫佢 ,妳呢. 就冇買過....齊係睇,你嗰啲就叫做證據確鑿

首頁
12345...6

尾頁

跳至