自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

oh, 到曾航生。都係唱得嘅
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

文佩玲個樣好似謝寧

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

crystal媽咪 發表於 18-7-21 21:10
oh, 到曾航生。都係唱得嘅

好聽

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

廉媽 發表於 18-7-21 21:11
好聽

今晚暫時除咗敏之,好多歌都唱得好好聽

珍珠宮

廉媽 發表於 18-7-21 21:10
文佩玲個樣好似謝寧
都幾似WOR, 不過D頭髮超短啊.........好像陸軍裝~

水晶宮

新秀???一九幾多年嘅新秀?
我當年Sammi.梁漢文林志穎嗰啲

黎明同許志安個屆1986

寶石宮

ohlove416 發表於 18-7-21 21:15
黎明同許志安個屆

有啲咁嘅事?!好似真係冇見過佢喎
thank you

男爵府

crystal媽咪 發表於 18-7-21 21:12
今晚暫時除咗敏之,好多歌都唱得好好聽

敏之佢講野都係多懶音,唱歌真係麻麻。

大宅

新秀???一九幾多年嘅新秀?
我當年Sammi.梁漢文林志穎嗰啲

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

小恩子衣着 ,原來着埋對boots

寶石宮

Ksiu66666 發表於 18-7-21 21:18

Thank you so much
原來佢54歲。佢啲皮膚都幾好喎

寶石宮

mickeyeva 發表於 18-7-21 21:19
小恩子衣着

廿歲著就青春無敵。佢本身都已經肥,仲要著咁貼身,手臂、膊頭都肥

水晶宮

crystal媽咪 發表於 18-7-21 20:54
而家呢個係咪余德丞呀??都ok喎

我覺得唱得唔好,睇下加燕小田都冇讚佢

大宅

想講小恩子自己一個企道都還好,一企在敏之隔離即刻有好大對比。敏之只是高佢少少但望落完成唔同feel.

水晶宮

mickeyeva 發表於 18-7-21 21:19
小恩子衣着 ,原來着埋對boots
美少女戰士月野兔

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

小恩子揀錯歌, 葉倩文嘅歌堅蝦人唱

寶石宮

she007 發表於 18-7-21 21:20
我覺得唱得唔好,睇下加燕小田都冇讚佢

小田係冇讚佢。但係上次唔記得咗邊個唱歌,直頭小田話佢要搵人教佢啲技巧

水晶宮

kaka80 發表於 18-7-21 21:01
小恩套衫吾得

佢d衫一向唔得,上星期咪又係牛仔,又係脹爆

侯爵府

廉媽 發表於 18-7-21 20:44
唱葉德嫻首歌果位?估唔到佢唱得好過好多所謂嘅歌手。

無睇,聽你咁講即刻倒返嚟睇,真係好好睇喎 。(其實我都係怕睇man g唱歌所冇睇 )

大宅

crystal媽咪 發表於 18-7-21 21:20
廿歲著就青春無敵。佢本身都已經肥,仲要著咁貼身,手臂、膊頭都肥

算啦 佢都系靠把聲 唔系靠樣

首頁

尾頁

跳至