自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

公爵府

我睇英文版,有點失望,全套戲都得阿媽打,阿仔除左一開始救阿婆之外都無咩用過超能力; 同埋以pixer 黎講套戲視覺效果好一般, 成套戲睇完感覺似係拍到無野好拍就攞返呢套出黎拍第二集賺吓錢。。。

以上只屬個人感受,如果睇完嘅網友一齊討論吓,不喜都請勿插得太大力

禁止訪問

回覆樓主

公爵府

chingmon 發表於 18-7-22 12:12
今朝報紙。仲唸住買飛睇jack jack,佢出現時間好少嗎?

Jack jack 係幾攪笑,都出得算多,但我就係覺得佢玩d超能力玩得唔夠多。即係好似佢只表達到佢有好多超能力,但無將佢用來對付壞人

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

未睇

伯爵府

millennia 發表於 18-7-22 12:06
我睇英文版,有點失望,全套戲都得阿媽打,阿仔除左一開始救阿婆之外都無咩用過超能力; 同埋以pixer 黎講套 ...

阿仔係少既,我第一次睇,小朋友睇得好開心!

我睇配音版,幾搞笑!輕輕鬆鬆兩小時
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

公爵府

tsung 發表於 18-7-22 12:28
未睇

快d去睇吓

公爵府

Supertalkative 發表於 18-7-22 12:31
阿仔係少既,我第一次睇,小朋友睇得好開心!

我睇配音版,幾搞笑!輕輕鬆鬆兩小時

我見好多人話丁子高配音同個角色好唔夾,真係好差嗎?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

millennia 發表於 18-7-22 12:06
我睇英文版,有點失望,全套戲都得阿媽打,阿仔除左一開始救阿婆之外都無咩用過超能力; 同埋以pixer 黎講套 ...

唔係丫! 幾好睇呀
放下自在

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

millennia 發表於 18-7-22 12:34
快d去睇吓

一定

公爵府

cattz288 發表於 18-7-22 12:38
唔係丫! 幾好睇呀

我擒晚去ifc 睇好少人,應該大約一半滿,但其實我都有聽到其他觀眾笑得好開心

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

millennia 發表於 18-7-22 12:35

唔覺! 都好ok!
放下自在

伯爵府

完全聽唔出係佢,係有少少甩左咁,不過今集佢唔係主角,老婆同Jackjack最出!

遠離癲狗Ling.W+小人ssss

象牙宮

millennia 發表於 18-7-22 12:40
我擒晚去ifc 睇好少人,應該大約一半滿,但其實我都有聽到其他觀眾笑得好開心
...

尋日買今朝早場, 都有7成滿! 上集我已經唔記得劇情! 不過今集好貼地, 超人都要生活, 都有青春期
放下自在

伯爵府

millennia 發表於 18-7-22 12:40
...

英文埸少小朋友?

公爵府

cattz288 發表於 18-7-22 12:46
尋日買今朝早場, 都有7成滿! 上集我已經唔記得劇情! 不過今集好貼地, 超人都要生活, 都有青春期 ...

好貼地就真嘅。mr incredible 半夜學maths個場都好感動

侯爵府

回覆樓主:

我同女睇咗2,昨晚電視睇返1因太耐好多劇情唔記得,我女先話2唔吸引,創作團隊無攪清楚賣點,1咁成功,好大機會係衝仔和家姐的超能力,觀眾睇得特別開心,2無乜講,主力去咗呀媽度,有點失望。

公爵府

007~sa 發表於 18-7-22 12:47
英文埸少小朋友?

我擒睇21:30,可能比較夜,所以得兩三個小朋友

公爵府

fionakong2008 發表於 18-7-22 12:51
我同女睇咗2,昨晚電視睇返1因太耐好多劇情唔記得,我女先話2唔吸引,創作團隊無攪清楚賣點,1咁成功,好大 ...

無錯,呢個正正就係我嘅想法。臨入場我老公仲同我講佢最鍾意Dash, 睇完出黎佢即刻話點解今集佢都無用過超能力咁滯!

子爵府

個人感覺,好睇嘅劇情緊湊,丁生配音開頭較弱,中段開始暢順,配小麗音的今次比上一次個位好,今集安排媽咪同積積係亮點幾好呀,次次都係超能先生打會好悶架,而且今次超能先生都有重任,都好多戲份呀

侯爵府

啱啱睇完我覺得唔差喎!

首頁
12345...7

尾頁

跳至