夫婦情感

跳至

首頁
34567...11

尾頁

男爵府

回覆樓主

加油呀,樓主,我地會支持你

大宅

yltung 發表於 18-7-25 11:51
回覆 Mcmanaman 的帖子

好似係計分後嘅資產;詳情我都唔係好清楚要問律師;其實最緊要係肯唔肯分俾你;因為 ...
婚前都要計,因當年我有份业權,買時媽出首期我供,師爺都話要分,除非當年媽咪出晒例外,所以第時幫仔女買樓要加埋自己或保留入數記錄,有事抽返个份。

佢無資產,妳唯有暫時睇住先,見步行步,過咗道氣諗清楚,如佢真係肯同小三徹底分手,可否原諒佢,氣係難下,但為4个小朋友諗諗,今日開始妳將家務分啲比佢,等佢感受妳辛苦,例如送返學,放學,帶子女興趣班,去圖書館……4个要做係好多,妳好西利仲可以兼職,無做死自己。

如真要離婚,佢收入好但無資產分,我實交比佢養,我再諗吓点安排凑佢地,帶住4个揾鬼跟佢以前朋友女兒六年級,都識同佢講我跟爸爸,到時佢唔比妳養我辛苦,佢做法就係留養自已安排凑,現母女感情好好。

大宅

啲字又細咗

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

yltung 發表於 18-7-25 13:57
回覆 Solarflare 的帖子

一定有真感情啦!三年,根本上就熱戀緊,依家就變苦戀!條靚妹對佢千依百順,我覺 ...

男人buy呢樣野㗎!好似我前夫咁....佢返黎同我講話好對隻雞唔住,人地17歳同佢一齊,早幾年同隻雞返去見隻雞嘅父母,果時仲應承會同佢结婚,話如果佢唔要隻雞隻雞冇面見人。

咁佢又對得我同個仔住咩? 真係笑話

子爵府

montana 發表於 18-7-25 14:31

男人buy呢樣野㗎!好似我前夫咁....佢返黎同我講話好對隻雞 ...

咁樣都講得出,好恐怖!

男爵府

一定有真感情啦!三年,根本上就熱戀緊,依家就變苦戀!條靚妹對佢千依百順,我覺 ...

唉。呢啲靚妹, 只係沉迷係偷情既浪漫之中。只要得到手, 無左果種浪漫感, 佢就會發現其實唔係咁中意呢個男人。所以會聽到好多人夫為左個小三離婚之後, 就會被個小三飛左。 好一頭家, 咁就散左。啲男人真係好白痴。

男爵府

montana 發表於 18-7-25 14:31

男人buy呢樣野㗎!好似我前夫咁....佢返黎同我講話好對隻雞 ...

跟本就係搵緊藉口啦。
自已咸濕拋妻棄子想同個17歲女仔結婚。噁心之極。
佢要係自已個腦裡面美化件事, 先可以理直氣壯。。

大宅

回覆 montana 的帖子

多鬼餘,廢話連編,如果佢要理隻雞嘅面子,佢又冇理過你哋嘅面子或者感受呢!

伯爵府

呢d係你老公講比你知?

子爵府

yltung 發表於 18-7-25 15:14

多鬼餘,廢話連編,如果佢要理隻雞嘅面子,佢又冇理過你哋嘅面子或者感受呢! ...

冇㗎!佢從來都冇諗過我地倆母子,佢覺得佢要走,我地應該係會冇野㗎喎,我問佢係咪我地要同你開返個歡送會呀?

其實佢仲有好多攪笑野,我同人講我離婚都離得攪笑過人,我係呢段時間睇清楚好多野、知道左好多野,留戀我一D都冇,因為佢都唔係第一次,我冇後悔嫁比佢,只係後悔比左果次機會佢,當初因為個仔細而比機會佢,希望佢隨住年紀會收心養性,點知到最後反而傷害左個仔,依家我個仔D情緒好波動,好彩佢姑姑個教友係佢學校入面做瞓導,呢兩年學校D老師睇住佢同同佢傾計。

子爵府

Solarflare 發表於 18-7-25 15:00
唉。呢啲靚妹, 只係沉迷係偷情既浪漫之中。只要得到手, 無左果種浪漫感, 佢就會發現其實唔係咁中意呢個男 ...

X2 回歸平淡現實不外如是 d男人無腦的!

大宅

回覆 clyl03 的帖子

唔係呀,我偷睇佢地DWhatsApp message! 佢仲痴線到whatsapp D性器官大特寫,比佢!又廖佢玩車震!真係唔夠個八婆玩!

大宅

離婚或家庭生活不健康真係最影響小朋友,我個B平時最鍾意食奶咀,邊個攞咗佢嘅佢就喊,這兩天佢見到我喊佢就請我食佢個奶嘴:又比 hug hug 我。真係好心酸😔

子爵府

yltung 發表於 18-7-25 16:13

離婚或家庭生活不健康真係最影響小朋友,我個B平時最鍾意食奶咀,邊個攞咗佢嘅佢就喊 ...

婚姻走到盡頭,冇小朋友嘅可以走得瀟灑,我前夫走時頭果兩個月,我個仔晚晚都走黎我房同我瞓。

我呢排開始有時間,等我组織一吓出個post講我同我前夫D野,同我個仔係佢爸爸走之後出現既問題,當中有好多事攪笑得黎,佢唔覺得佢自己有問題,但所有人聽完都話佢白痴、低能,連我班律師聽完都笑唔停。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

yltung 發表於 18-7-25 16:09

唔係呀,我偷睇佢地DWhatsApp message! 佢仲痴線到whatsapp D性器官大特寫,比佢!又 ...

不要從別人的嘴裡去認識我

伯爵府

montana 發表於 18-7-25 16:35

婚姻走到盡頭,冇小朋友嘅可以走得瀟灑,我前夫走時頭果兩 ...

願聞其詳

伯爵府

唔係呀,我偷睇佢地DWhatsApp message! 佢仲痴線到whatsapp D性器官大特寫,比佢!又 ...

伯爵府

yltung 發表於 18-7-25 16:13

離婚或家庭生活不健康真係最影響小朋友,我個B平時最鍾意食奶咀,邊個攞咗佢嘅佢就喊 ...

大宅

將呢D嘢send返俾條女,問佢係咪好想要男人,驶唔駛幫佢宣傳賣廣告...…咁你c6點答佢?時間係c6話同佢分手前定後?一

大宅

其實你老公/前夫唔成熟亦白痴,位女仕同你玩到咁,癲喪無底線,好老實真係玩完就算,點會痴上身,唔通帶返屋企對一世,唔會有興致長相廝守

首頁
34567...11

尾頁

跳至