跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想認識同年出世同區媽媽,互相分享下荃灣資訊
B囡2個月,有冇group 可以join?

複式洋房

betsybetsy 發表於 18-7-23 14:45
想認識同年出世同區媽媽,互相分享下荃灣資訊
B囡2個月,有冇group 可以join?
...

我都想知,我b四月,荃灣啊!

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

https://www.baby-kingdom.com/group.php?mod=index

BK有群組的功能,如有興趣可使用

洋房

janiffchan 發表於 18-7-25 09:00

我都想入荃灣媽咪group,唔知有無?我係這裏找不到啊...

洋房

回覆樓主

我想入2018 1月媽媽group(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)請問有無人知道

複式洋房

janiffchan 發表於 18-7-25 09:00

我係岩岩搬黎荃灣,我bb 8個月,我都想入荃灣媽媽group啊(emoji)(emoji)

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

BK已面禁止開立/邀請/要求加入BK以外之通訊群組,詳情請參閱媽媽會置頂通告.
現關閉此帖,如各位已於BK開立群組,可直接開新帖並於版面內說明.

首頁

尾頁

跳至