親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Q10 發表於 18-7-23 19:09
多謝你的意見,剛上網睇完一些comment,我們應該唔會買pass因為好似在暑假期間太多人用pass,所以唔抵。
...

我又吾覺多人排,我買左三日pass已經回本,只係去吾到Westminster,唯有留返下次去,我諗排得較耐係Windsor castles 差不多要半小時

大宅

trenycebaby 發表於 18-8-31 02:10

我又吾覺多人排,我買左三日pass已經回本,只係去吾到W ...

我也是剛從倫敦回來,用左3 days pass, 我覺得唔錯,係Westminster 排耐少少,但其他地方都節省了買票時間,有幾個地方買野有discount, 我地去埋一個似冒險樂園加機舖嘅地方,有送幣同埋買5送5,阿仔話好玩。另游船和巴士會俾張24小時劵你任搭,如最尾果日換,照計可用埋第之後果日,不過我地訂左火車票去Oxford, 所以只係換果日坐左一次

男爵府

wahcat 發表於 18-8-31 19:51
我也是剛從倫敦回來,用左3 days pass, 我覺得唔錯,係Westminster 排耐少少,但其他地方都節省了買票時間 ...

我只知m&m有平,仲邊度買嘢平?

大宅

trenycebaby 發表於 18-8-31 22:00
我只知m&m有平,仲邊度買嘢平?

部分景點買紀念品有折,另Bicester village 可有9折vip, westfield 都有vip, 但我冇去到

大宅

llmom 發表於 18-7-24 18:03
取咭方便些,去到景點換票時我比晒一家人的card 比佢scan 後面個barcode, 好過逐個比部電話佢!

...
你買的是 6 days pass嗎? 幾錢?
可以分享去了什麼景點及交通安排嗎?

水晶宮

tinkerbell2004 發表於 18-8-31 22:18
你買的是 6 days pass嗎? 幾錢?
可以分享去了什麼景點及交通安排嗎?

6 days pass , 妳可以download London Pass Apps 睇睇你們想去的地方,https://www.londonpass.com/london-attractions/

我去咗好多地方,有一個很特別的是London Bridge Experience, 我兩個仔好喜歡,一個大學一個高中,不過太細個會害怕的!

大宅

llmom 發表於 18-8-31 22:36

6 days pass , 妳可以download London Pass Apps 睇睇你們想 ...
特別得嚟似乎有驚嚇

大宅

wahcat 發表於 18-8-31 19:51
我也是剛從倫敦回來,用左3 days pass, 我覺得唔錯,係Westminster 排耐少少,但其他地方都節省了買票時間 ...

你講既冒險樂園在那裡,有名嗎?

大宅

charmWY 發表於 19-2-11 18:34
你講既冒險樂園在那裡,有名嗎?

Namco Funscape, 如你有裝London pass apps, 內有詳情

首頁

尾頁

跳至