夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

soso1227 發表於 18-7-25 23:10
回覆 wing1011 的帖子

先坐好月先,保重身體。你老公肯定衰身痕,

我會試下

男爵府

回覆樓主

大把男人玩 不過多數會返屋企 各位老婆最好得閒download skout 睇下有無自己老公

我個空姐fd 大肚 老公警察幫辦又係偷食 發現佢無啦啦check 愛滋病 原來玩group sex 唔帶套 小路寶 唉
te quiero mucho mi amo

複式洋房

wing1011 發表於 18-7-24 06:23
個電話有whatsapp原來係同啲女人傾計,仲bb前bb後,仲比我發現到原來其中一個係女朋友,我應該點做,我訓唔 ...

問清楚先

男爵府

其實越係生b之前甜蜜幸福,對老婆千依百順嘅老公,
越容易係老婆陀b嘅時候做錯嘢⋯
呢d唔知算唔算係男士嘅產前抑鬱⋯
因為女人懷孕,另到原本幸福快樂嘅生活有所改變
原本溫柔可愛嘅老婆,因為陀b變到脾氣暴躁,鍾意亂發脾氣,
原本富裕嘅生活,因為要迎來新嘅生命,會大家都會變得節儉
再加上唔肯定是否可以做個好爸爸,加埋可能因為花多左時間照顧懷孕嘅老婆,而另到工作上出現左或多,或少,嘅問題而唔知如何解決嘅時候,佢哋會壓力爆煲,想搵個出口來發洩自己各種不安嘅情緒。所以,就會有左呢d唔好嘅行為⋯
只要佢肯認錯,知道自己唔啱,我覺得你可以俾次機會佢改過,畢竟,如果佢係因為男性產前抑鬱而犯錯,這並不是佢原本嘅性格,兩個人都有責任⋯

生活可以将就,生活也可以讲究⋯⋯

侯爵府

bobocheung65 發表於 18-8-28 00:03
大把男人玩 不過多數會返屋企 各位老婆最好得閒download skout 睇下有無自己老公

我個空姐fd 大肚 老公警 ...

玩到驗AIDS
8-)

大宅

wing1011 發表於 18-7-24 09:18

我有呀,見到bb我唔知點解流眼淚。點解個老豆咁賤

唔駛同朋友傾,只係食花生。
因為痛個個唔係佢。

伯爵府

個電話有whatsapp原來係同啲女人傾計,仲bb前bb後,仲比我發現到原來其中一個係女朋友,我應該點做,我訓唔 ...

發現佢有女朋友,但係有無發生關係

洋房

回覆樓主:

問下啦

大宅

同我咁似,我c6 7月玩交友app, 又係好多女仔,8月頭比我踢爆,話只係傾計我真係唔信,因為睇過啲內容係問人收工去邊,又話「你收工去佐敦?我有飯局喺邊度邊度,撞唔到你了」根本就想撞人想見人。
當時我佗緊3個月bb, 都有上嚟開post你可以睇下,
最後我冇選擇落,仍然同個c6一齊住,不過我對佢已經冇咩信任,其中一位網友留言講得好啱,個老婆大肚,佢越關懷備至做到好好先生,都係身有屎,當時做到好好先生到我完全冇懷疑過佢,所以我發現佢電話有咁多女嗰時我真係覺得完全唔熟悉我老公.......

複式洋房

回覆 beebee67890 的帖子

我都贊成平心靜氣咁坐低問吓佢想點,慢慢傾!

複式洋房

回覆 兔兔小馬甲 的帖子

唔好俾藉口啲男人,我自己係男人,生小朋友之前其實就應該有晒呢啲心理準備,男人嘅作用好大,如果有得揀,我寧願大肚嗰個係我,都唔想個老婆生,個老婆為自己all in,佢都未必接受倒自己改變,我哋有咩資格接受唔倒現狀,個天係好唔公平,要啲女人咁辛苦,個老婆肯幫自己生BB,多謝都嚟唔切啦

大宅

女人知男人有外遇, 真係件好殘忍的事

珍珠宮

環保接龍勳章

bobocheung65 發表於 18-8-28 00:03

我個空姐fd 大肚 老公警 ...
仲有一個好出名既偷食網
大把已婚男
有晒相

首頁

尾頁

跳至