親子旅遊

跳至
[其他] 越南 芽莊  

首頁

尾頁

大宅

CrabPincers 發表於 19-4-26 13:39
老人家無野玩了,越山車同滑沙都不岩,又要間水
thanks
都係去大叻,有冇二至三天遊,唔想一天來回太趕。

伯爵府

2019新春慶豚圓

回覆 organizer 的帖子

可否pm local tour 資料給我呢? Thx

伯爵府

2019新春慶豚圓

可以pm我local tour 資料嗎? Thanks

子爵府

2019勳章

cheuklokmom 發表於 19-5-30 14:16

可以pm我local tour 資料嗎? Thanks

pm了, 遲咗d

大宅

2019勳章

organizer 發表於 18-8-18 22:22
http://travelorganizer.mysinablog.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=20321132

有呀, 去咗 i re ...

想問呢i resort可以玩到幾耐?會唔會無咩好玩?
7月浸泥漿浴會唔會好熱?

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

Margaretiu 發表於 19-6-1 00:00

可能我們全部大個(青少年),覺得無乜野玩,我們留左幾個鐘就走(大部份時間是訓在椅),因為約左車黎接,所以要等

我們都是7/8月去,泥漿浴不是全熱水,所以不是太熱

子爵府

2019勳章

Margaretiu 發表於 19-6-1 00:00

我急急趕趕都玩咗差唔多2個鐘。

我諗幾多月去都應該差唔多咁熱

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

CrabPincers 發表於 18-7-30 19:24
好熱好熱非常熱,在珍珠島好熱,最慘是食店,舖頭/室內的冷氣都非常非常非常熱,真係好熱

藍天白雲

大宅

CrabPincers 發表於 19-6-1 10:46
可能我們全部大個(青少年),覺得無乜野玩,我們留左幾個鐘就走(大部份時間是訓在椅),因為約左車黎接 ...
I resort 有冇locker?
你們有有帶護照去I resort?

侯爵府

newflower 發表於 19-6-1 18:12
I resort 有冇locker?
你們有有帶護照去I resort?

無locker, 但有專人keep, 入場後,將貴重野入晒一個袋,佢地用封箱膠紙包好,貼一張紙上去,有number 的,你要簽名,再撕一半比你,你拿返時要對呢張紙號碼+簽名,我第一次不知以為隨時拿得返,就連錢都放低,但因為我們未食lunch要拿返再做多次,d人黑面

我有帶passport

大宅

CrabPincers 發表於 19-6-2 09:05
無locker, 但有專人keep, 入場後,將貴重野入晒一個袋,佢地用封箱膠紙包好,貼一張紙上去,有number 的, ...

謝謝你,你去I resort 係包車還是坐的士。

侯爵府

newflower 發表於 19-6-2 21:38
謝謝你,你去I resort 係包車還是坐的士。

包車,好似200000來回

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

CrabPincers 發表於 19-6-2 09:05
無locker, 但有專人keep, 入場後,將貴重野入晒一個袋,佢地用封箱膠紙包好,貼一張紙上去,有number 的, ...

I resort 點會冇locker?

侯爵府

Fishbbmama 發表於 19-6-3 10:28
I resort 點會冇locker?

呀,我記得啦,更衣室有locker, 但果樹d人話貴重野放在出邊reception, 即是我講果重保存方法,衫就放在更衣室locker

男爵府

CrabPincers 發表於 19-6-3 10:30
我上年去是無呀,你用過有locker?在邊個位置?

我3月先去黎, 有locker 架喎, 就係更衣室度成排locker

侯爵府

Fishbbmama 發表於 19-6-3 10:33
我3月先去黎, 有locker 架喎, 就係更衣室度成排locker

是,我記得啦,但貴重野佢地suggest 放出方reception

男爵府

CrabPincers 發表於 19-6-3 10:34
是,我記得啦,但貴重野佢地suggest 放出方reception

貴重野我自己用防水袋攞埋入去玩

大宅

Hi 可以俾當地團同包車資料我嗎?感謝你!

子爵府

2019勳章

kaka2288 發表於 19-6-3 18:14

pm了

大宅

kaka2288 發表於 19-6-3 18:14

可以俾埋我嗎?

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊