自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

• 【港女浩劫】踢蘭桂坊洋腸媾港女 親密片放上網收費陰謀直擊(足本版)
  • 洋漢Nick在香港「覓食」,拍下自己如何在港男手中明目張膽搶走港女,取得其聯絡方法,引來港人群起聲討。原來,他還會即興「約會」香港女士,並全程拍片紀錄。
    Nick乘機把港女一擁入懷,讓她坐在自己的身上,不久後他更脫去上衣。(Nick收費網站截圖)港女與Nick擁抱道別。(Nick收費網站截圖)Nick留港期間,與多名女子「約會」。(Nick收費網站截圖)

>Nick報稱自己過去個多星期都在香港,片中可見他住在蘭桂坊的AirBnB。故他連日不時在個人社交網站打卡,指自己在蘭桂坊狂歡,與女生面貼面拍照,順道找拍片的女主角。他以「約會」影片作招徠,宣傳自己的付費網站,指只要每月付款27美元,就可看到「約會全紀錄」。

《壹》仔獨家披露付款網站真貌!網站設計簡單,分門別類放了不同「約會」影片,影片女主角港、日、台、韓都有。其中「HK Videos」中,發現一段Nick和一名衣著性感的港女在房中獨處的影片。Nick稱自己在蘭桂坊認識港女,只見二人一開始同坐沙發上聊天,而片的拍攝角度疑似是偷拍。不久,女生從洗手間出來後,Nick開始以為女生擦乾雙手為名,進一步與她有身體接觸。二人越坐越近,最終四目交投,竟開始研究對方眼睛的顏色。Nick見狀,乘機把港女一擁入懷,讓她坐在自己的身上,不久後他更脫去上衣。然而,影片後半段畫面轉換和跳動較多,明顯經過剪接,無法得知更多二人的互動。影片的尾聲,只見女子說要離開,便和Nick擁抱道別。

又見另外一段影片,場景發生在香港IFC,Nick向一華裔女子搭訕。女子自稱來自北京,Nick不斷稱讚女子的外貌,又熱情的邀請對方一起遊香港。此影片在YouTube公開的短版只有六分鐘左右,而在付費網頁的片段可謂二人約會的全紀錄,由二人搭訕至同往Nick的住處,影片全長近一個小時。從影片可見,Nick陪北京女行街看日出,期間二人相談甚歡,旁若無人。Nick更問到女子的生日日期,女子相當受落,相信她並不知道整個過程已被錄影。其後,二人在蘭桂坊共進晚餐後,Nick主動付款,繼而邀請女生散步,並買酒到Nick住處飲酒。二人雙雙睡在Nick的床上聊天,互動親密,狀甚親暱,片尾最後同樣以擁吻作結。

有網友在網站留言表示「中伏」,「不要把最重要的部份剪走,故事應由女生脫去她的衣服開始。」Nick則回覆:「此網站上不會有任何裸露畫面。我從沒有講過個上載任何裸露影片。」

想知洋漢Nick在港「覓食」的心路歷程?他這樣做的動機又是什麼?他透過付費網站又賺到多少? 更爆內情,詳情請留意獨家專訪影片「獨家訪問蘭桂坊洋腸」!

撰文:林三

男爵府

【獨家●蘭桂坊洋腸媾女經】專搵有男友港女 一星期同4港女上床(足本版)
http://bit.ly/2LBuLeJ

【洋腸食港女】自稱牛津某大學畢業生 靠賣釣女片月入八萬 (足本版)
http://bit.ly/2A45jda

【港女浩劫】洋漢當男友面抄女友牌 港女:我會摑佢一巴 (足本版)
http://bit.ly/2Lk6s5q

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔知點形容呢D女仔!!!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

男女都不知所謂。個男嘅可能證明自己好勁、好有魅力

不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

回覆樓主:

呢個男子根本就立心不良 不過香港女仔都要自愛囉

wcpcelia    發表於 18-7-24 16:59

珍珠宮

回覆樓主:

演員都未定
話入去睇要付款
剪到支離破碎

男爵府

raven 發表於 18-7-24 13:39
唔知點形容呢D女仔!!!!
比人玩都算,仲要拍埋片任人睇,益埋個賤人賺錢

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

may817 發表於 18-7-24 13:41
呢個男子根本就立心不良 不過香港女仔都要自愛囉

X2

公爵府

畀面勳章

象牙宮

回覆樓主:

樣唔差,不過真係太....

子爵府

回覆樓主:

鬼佬黎講佢都算醜樣

水晶宮

回覆樓主

純粹講樣,唔差喎,靚仔過好多港男。
不過人品當然不能認同啦。

公爵府

suzukiii 發表於 18-7-24 13:15
【獨家●蘭桂坊洋腸媾女經】專搵有男友港女 一星期同4港女上床(足本版)
http://bit.ly/2LBuLeJ

我唔認得係咪呢個男主角,之前youtube都睇過蘭桂坊洋腸偷拍港女片,類似咁,有d女又係有bf,只可以講你情我願,唔自愛嘅人大有人在。

子爵府

2018復活節勳章

suzukiii 發表於 18-7-24 13:15 【港女浩劫】踢蘭桂坊洋腸媾港女 親密片放上網收費陰謀直擊(足本版)洋漢Nick在香港「覓食」,拍 ...
坦白講句.香港仲係好崇洋.身邊有好多女性朋友都係渴求洋腸,以食到洋腸為傲.

伯爵府

回覆樓主:

個男唔醜,正常鬼佬樣,但行為相當衰格

davywm    發表於 18-7-24 17:01

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

2018復活節勳章

easonkinki 發表於 18-7-24 14:52
我唔認得係咪呢個男主角,之前youtube都睇過蘭桂坊洋腸偷拍港女片,類似咁,有d女又係有bf,只可以講你情 ...
之前係有.仲要老外揇住個港女.佢bf又拖住港女隻手唔放.

珍珠宮

2024年龍年勳章

suzukiii 發表於 18-7-24 13:15 【港女浩劫】踢蘭桂坊洋腸媾港女 親密片放上網收費陰謀直擊(足本版)洋漢Nick在香港「覓食」,拍 ...
港女崇洋心理, 有人抄自己牌証明自己令。夠堅嘅, 好似個女仔咁講, 車佢一巴啦

伯爵府

回覆樓主:

物以類聚,人以群分。姣婆遇著脂粉客,無話邊個蝕底。

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

babyf 發表於 18-7-24 15:06
物以類聚,人以群分。姣婆遇著脂粉客,無話邊個蝕底。

首頁

尾頁

跳至